09 / 05 / 2024

Bilecik Bahçelievlere özel hastane

Bilecik Bahçelievlere özel hastane

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'ne yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında görüşüldü. İmar planının kabul edilmesi halinde inşaata başlanacak.

Rams Garden Bahçelievler'de teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde teslime özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Ala Saklıbahçe'de lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı! 

Ala Saklıbahçe projesinde konut satışları başladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar?

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Türkiye, İstanbul Bahçelievler'deki yeni projesi Rams Garden için düğmeye bastı. Rams Garden projesiyle bahçelievlere 796 adet ferah konut ve ticari üniteler geliyor. İşte Rams Garden projesiyle ilgili tüm detaylar...

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesiyle ilk önemli adımını atıyor. Geniş bahçeli, özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul satışa çıktı.

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Ümraniye'deki PTT arazisinin imarı değiştirildi!

İstanbul Ümraniye'deki PTT arazisine, millet bahçesi, özel sanayi alanına konut ve ticaret inşaat izni veren imar plan değişikliği askıya çıkarıldı.

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

Bilecik'e millet bahçesi müjdesi!

Bilecik'e ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada Bilecik'e millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Bilecik Bahçelievlere özel hastane Haberi

Bilecik Bahçelievlere özel hastane

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'ne yapılacak özel hastane için gerekli imar planı değişikliği önceki gün gerçekleşen Belediye Meclis toplantısında görüşüldü. Eski Bursa yolu üzerinde, Bahçelievler Mahallesi, Türkmeneli Caddesi ve Kardeşlik Anıtının arkasında, Ergün evlerinin yanında bulunan boş arsada, 309 ada 161, 169, 174, 175, 232, 280 ve 281 numaralı parseller hakkında istenen imar planı değişikliği, meclis üyelerinin oybirliğiyle imar komisyonuna havale edildi. Bir aksilik olmazsa komisyonun incelemesinin ardından hazırlanacak rapor önümüzdeki ay yeniden meclis gündemine gelecek ve kabul edilmesi halinde özel hastane inşaatının başlamasının önünde herhangi bir engel kalmayacak. Daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi, hastanenin hizmete girmesi için 1 yıllık süre bulunuyor. Sakaryalı girişimciler tarafından açılacak ve 10 doktorun hizmet vereceği özel tıp merkezinde kadın doğum, çocuk, genel cerrahi ve fizik...