05 / 05 / 2024

Bilecik çalışmaları

Bilecik çalışmaları

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, statik projeni hazırlandığı belirtti.

Çalışmalar son sürat devam ediyor! Türkiye’nin altını işte burada!

Enerji ve madencilik alanındaki çalışmaları son sürat devam ediyor. Bilecik'te keşfedilen yaklaşık olarak 6,5 milyar dolar değerindeki 3,5 milyon ons altın ekonomiye kazandırılacak. İşte detaylar!

Bilecik Yenipazar'da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı!

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Bilecik'in Yenipazar ilçesinde "Arazi Toplulaştırması ve Birlikte Üretim Modeli Projesi" çalışmaları başlatıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi merkez kampüsü içinde yapım çalışmalarına 2018 yılı Şubat ayında başlanan H Blok ve Merkezi Araştırma Laboratuarı (MARAL) inşaatları hız kesmeden sürüyor. 

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Bilecik'te kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye ekipleri tarafından çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Bilecik Bozüyük'te alt yapı çalışmaları yapılıyor!

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, alt yapı çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

Bilecik Pazaryeri'nde otogar çalışmaları incelendi!

Bilecik'in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye meclis üyeleriyle otogar çalışmalarını inceledi. Başkan Yalçın ve belediye meclis üyeleri, bu çalışmalarla ilçenin daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirttiler.

Bilecik Pazaryeri OSB'de çalışmalar başladı!

Pazaryeri Kaymakamı İbrahim Özdel, kentte faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Özdel Pazaryeri OSB'nin revizyon imar planına göre altyapı projelendirme çalışmalarının başladığını belirtti.

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Bilecik'teki dönüşüm çalışmalarında tarihi kalıntılar bulundu!

Bilecik'te kentsel dönüşüm çalışmalarında SGK binasının hemen yanında bulunan bir alanda yıkım çalışması sonrası hareketli dakikalar yaşandı. Eski bir binada yıkım işlemi yapılırken, temelde tarihi kalıntılar bulundu.

Bilecik Devlet Hastanesi proje çalışmalarında sona gelindi!

İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Katıldığı Basın Masası'nda yeni hastane çalışmalarından bahseden Yıldırım, proje çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bilecik çalışmaları Haberi

Bilecik çalışmaları

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, yeni hastane çalışmalarının devam ettiğini belirterek, statik projeni hazırlandığı belirtti. Bilecik'in öncelikli sorunlarına baktığımızda genel anlamda öne çıkanlar konuşuldu.  


Özellikle 3. OSB konusunda Özel İdare ve Milletvekili Halil Eldemir'den alınan bilgiler ışığında şu anda OSB'lerde Bakanlığın aramış olduğu yüzde 70'lik doluluk oranı şartı vardı. Bu oran Bilecik'te doldu diyebiliriz. İlçelerde kısmen yerler var ve 3. OSB konusunda çok ciddi çalışmalar var. Hatta biraz önce aldığım bilgiye göre, çok ciddi bir yatırımcı hemen hemen 1000 dönümlük bir yere talip olmuş. Bu konu ile alakalı da kadastro çalışmaları var, 3. OSB için güzel gelişmeler var. Yine Bozüyük'te lojistik merkez...