05 / 05 / 2024

Bilecik hastanesi

Bilecik hastanesi

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, statik projeni hazırlandığı belirtti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Bilecik Yeni Devlet Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Bilecik İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, yapımı devam eden 250 yataklı Bilecik Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Keskin, projede sona yaklaşıldığını söyledi.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Eskişehir Diş Sağlığı Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ile Bilecik'ten gelecek hastalara hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 2018 yılında tamamlanacak.

Bilecik Devlet Hastanesi meclis gündeminde!

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, yıllardır yer tespiti bile yapılamayan Bilecik Devlet Hastanesi inşaatını Meclis gündemine taşıdı. Tüzün, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na, "Ekim, Kasım gibi projeler biter. İhale sürecini başlatırız" açıklamasını hatırlattı.

Bilecik Devlet Hastane binası onarılıyor!

Bilecik Devlet Hastanesi’nin 3 katlı hasta yatış bölümü binasının çatı katında bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Bilecik yeni devlet hastanesi en erken 2019'da hizmete girecek!

İl Özel İdaresi ve Devlet Hastanesi'nin arsalarının yeni hastane yapılması için takas edilmesi konusunda hazırlanan protokol dün İl Genel Meclisi'nde kabul edildi..

Bilecik Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümü yenileniyor!

Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, hazırlanan proje kapsamında genişletmeye gidilen Acil Servis bölümünü yenileyerek hijyenik ve modern bir ortamda tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti...

Bilecik'te Bozüyük Lojistik Merkezi için düğmeye basıldı!

Bilecik'te, Bozüyük Lojistik Merkezi projesi kapsamında bir taşınmaz kamulaştırılacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Veliefendi At Hastanesi'ne tadilat yaptıracak!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İstanbul Veliefendi Hipodromu At Hastanesi Tadilatı işini ihaleye çıkardı. İhale, 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Ytong, Bilecik fabrikasında kapasite artırdı!

2008 yılında 130 bin m³ kapasite ile üretimi başlayan Ytong Bilecik Fabrikası'nda, 340 bin metreküp üretim kapasitesine ulaşmak hedefiyle 2011 yılında temel atılmış olan 6. Otoklav üretime başladı

Marmara Üniversitesi Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi güçlendiriliyor!

İstanbul İl Özel idaresi İSMEP kapsamında Marmara Üniversitesi Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin güçlendirme ve onarım inşaatı için ihale daveti yayınladı

Bilecik hastanesi Haberi

Bilecik hastanesi

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, yeni hastane çalışmalarının devam ettiğini belirterek, statik projeni hazırlandığı belirtti. Bilecik'in öncelikli sorunlarına baktığımızda genel anlamda öne çıkanlar konuşuldu.  


Özellikle 3. OSB konusunda Özel İdare ve Milletvekili Halil Eldemir'den alınan bilgiler ışığında şu anda OSB'lerde Bakanlığın aramış olduğu yüzde 70'lik doluluk oranı şartı vardı. Bu oran Bilecik'te doldu diyebiliriz. İlçelerde kısmen yerler var ve 3. OSB konusunda çok ciddi çalışmalar var. Hatta biraz önce aldığım bilgiye göre, çok ciddi bir yatırımcı hemen hemen 1000 dönümlük bir yere talip olmuş. Bu konu ile alakalı da kadastro çalışmaları var, 3. OSB için güzel gelişmeler var. Yine Bozüyük'te lojistik merkez...