15 / 05 / 2024

Bilecik Osmanlı Evleri

Bilecik Osmanlı Evleri

Osmanlı'nın ilk kurulduğu yer olan Bilecik'in Osmaneli ilçesine gelen turistler, Osmanlı evlerinde konaklayacak ve tarihi caddelerde yürüyecekler. Tarihi Osmanlı Evleri'nin, Osmaneli Belediyesi ve Kaymakamlığının yapım ve restorasyonu tamamlandı.

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

Osmanlı coğrafyasının mimari izleri!

Osmanlı’nın birbirlerinden güç alan kagir evleri ve şehirleri donatan kubbeler... Bu nevi şahsına münhasır mimarinin özellikleri Gülsün Tanyeli’nin “Hiçbir Üstâd Böyle Kâr Etmemişdir” kitabında yer alıyor. Kitabın tasarımı Bülent Erkmen’e ait, 290 sayfa ve toplam 133 görselden oluşuyor.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Bilecik Pazaryeri TOKİ projesi toplamda 36 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Bilecik Pazaryeri'ndeki daireler açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Evleri başvuru tarihleri...

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında 59 adet konutu satışa sunuyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Haziran ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankalara yapılabiliyor.

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları kapsamında 108 bin 965 liradan başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 605 liradan başlıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük Evleri' nde toplamda 197 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuruları ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede toplamda 197 adet konut emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuruları ne zaman?

Bilecik Osmanlı Evleri Haberi

Bilecik Osmanlı Evleri

Osmaneli Belediyesi ve Kaymakamlığının yapım ve restorasyonunu tamamladığı Tarihi Osmanlı Evleri, Bilecik Belediyeler Birliği'nin organizasyonu ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) mali desteğiyle yürütülen "Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu" projesi kapsamında turizme kazandırıldıktan sonra ilçeye gelen turistlerin gözdesi oluyor. 


Doğal güzelliklerinin yanı sıra, Roma, Bizans ve Selçuklu dönemlerine ait birçok tarihi kalıntının da bulunduğu Osmaneli'ndeki tarihi Osmanlı evlerinin turizme kazandırılması için gerekli tanıtım çalışmalarını Marka Kent Bilecik ekibi yürütüyor. Tarihi evlerin tespit edilmesi ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından oyuncularla fotoğraflanmasıyla startı verilen çalışmalar, web sitesinin oluşturulması, paket turların hazırlanması afiş ve billboard çalışmaları ile devam etti. Projenin saha çalışmaları ile Osmaneli'ndeki tarihi Osmanlı evlerinin bilinirliğinin artması için çok geniş kapsamlı çalışmalar yürütülürken, bugün istenilen başarı yavaş yavaş elde edilmeye başlandı. En...