04 / 05 / 2024

bilecik Pazaryeri Ticaret ve Kültür Merkezi ihalesi

bilecik Pazaryeri Ticaret ve Kültür Merkezi ihalesi

Pazaryeri Belediyesi "Ticaret ve Kültür Merkezi" ile meydan düzenleme ihalesi yapıldı. Komisyonun, 5 milyon 49 bin lira değerindeki ihalenin değerlendirme sonucunu 3 gün içerisinde açıklayacağı bildirildi.

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Bilecik'te 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Pazaryeri İlçesi, Yenimahalle, Pamucak mevkiinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 22 milyon 448 bin 47 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının talebi üzerine, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilgili kamu kurumları ile meslek odalarının katılımlarıyla inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. 

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik’teki eski değirmen binası yıkıldı!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan eski değirmen binası yıkıldı. Binanın bulunduğu alana Çömlekçilik Kültürü Araştırma Merkezi inşa edilecek.

bilecik Pazaryeri Ticaret ve Kültür Merkezi ihalesi Haberi

bilecik Pazaryeri Ticaret ve Kültür Merkezi ihalesi

Belediye binasında, 4734 sayılı ihale kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 8 firma katıldı. Firma temsilcilerinin önünde açılan ihale zarfları incelenerek, en avantajlı teklif veren firmalar ihale komisyonunca değerlendirmeye alındı.


Komisyonun, 5 milyon 49 bin lira değerindeki ihalenin değerlendirme sonucunu 3 gün içerisinde açıklayacağı...