29 / 04 / 2024

bilecik sağlık ocakları

bilecik sağlık ocakları

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!

Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı attı..

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi için imzalar atıldı

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016'da tamamlanacak!

Bilecik’te 2014 yılının Nisan ayında inşaatına başlanılan 16 derslikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası inşaatı devam ediyor.

BEBKA sağlık turizmine 3 milyon TL ayırdı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından açıklanan 2015 yılı mali destek programları kapsamında yer alan 'Sağlık Turizminin Geliştirilmesi' alanında verilecek hibe destekleri, sektör temsilcilerine tanıtıldı.

Ümraniye Tatlısu ve Şerifali sağlık ocakları gün sayıyor!

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yapmış olduğu 250’ye yakın kalıcı esere yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Tatlısu ve Şerifali mahallelerinde yapımı devam eden Sağlık Ocakları kısa zamanda bölge insanına hizmet vermeye başlayacak...

Tokat'ta eski hastane ve sağlık ocaklarına yıkım kararı verildi!

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Çiğdemtepe Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı açıldı!

Vatandaşların sağlığını her daim düşünen Yenimahalle Belediyesi sağlık ocaklarına bir yenisini daha ekledi. Şentepe'nin Çiğdemtepe Mahallesi'ne sağlık ocağı açan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı...

TİKA'nın Bangladeş'e kuracağı sağlık ocaklarının inşaatı devam ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından 2013 yılı içerisinde yapımına başlanan Bangladeş'in Dakka Bölgesi’ nde 10 Adet Sağlık Ocağı İnşası Projesi’nin çalışmaları devam ediyor...

bilecik sağlık ocakları Haberi

bilecik sağlık ocakları


Bilecik Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.


Bahçelievler ve Beşiktaş Mahalleleri, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile sağlık alanında güzel bir hizmete kavuşuyor.


Şehrin birçok noktasında güzel hizmetlere imza atan Bilecik Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda açılışları yapılan, fakat kullanılmayan 112 Servis Noktalarında gerekli tadilat çalışmalarını yaparak, Sağlık Ocağı şeklinde vatandaşların hizmetine sunacak.




Bilecik...