27 / 04 / 2024

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı son durum

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı son durum

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Milli Emlak Bilecik'teki 2 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Bilecik'te yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bilecik Merkez'de 11.3 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Gazipaşa ve İstiklal mahallelerinde yer alan 25 gayrimenkulü 11 milyon 299 bin 683 TL'ye satıyor...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı son durum Haberi

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı son durum

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesine kazandırılacak olan Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Belediyesi'nde yer alan habere göre, beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile incelemeler yapan Başkan Nihat  Can, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde yapılacak olan ve vizyon projelerden biri olan Spor ve Yaşam Merkezi ile mahalleye yeni cazibe merkezi kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik ve Ertuğrulgazi Mahallesi için vizyon projelerden birini daha uygulamaya koyuyoruz. Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlgili birim müdürlerimiz ve başkan yardımcımızla eski hafriyat alanında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin en büyük park alanlarından birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretindeyiz.  Gerek...