03 / 05 / 2024

Bilecik tehlikeli bina

Bilecik tehlikeli bina

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Arnavutköy’de tehlikeli bina yıkımı kameralara takıldı!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesindeki bir binadaki yıkım anları cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yıkım sırasında operatör hiçbir güvenlik önlemi almadan kepçeye yer açmak amacıyla balyozla beton ile kiremitleri kırdı.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

Avcılar'daki tehlikeli bina için risk raporu istendi!

Avcılar'da bulunan 3 katlı bir binanın "tehlike arz ettiği'' nedeniyle, bina sahibine risk analizi yaptırıp kentsel dönüşüme başvurması istendi.

Bilecik Merkez'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık bina!

Bilecik Satış Memurluğu, Bilecik Merkez'de bulunan 6 daireli binayı satışa çıkardı. 4 bin 468 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 4 milyon 648 bin 949 TL olarak belirlendi.

Bilecik İl Özel İdaresi ek bina inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından kullanılan ve fakültenin üniversite sahasının içine taşınması ile İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen binada onarım çalışmaları devam ediyor.

Mimarlık öğrencileri Bilecik'te bina onarıyor!

Birçok üniversitenin mimarlık bölümü öğrencileri "Köyünü Yaşat Projesi" kapsamında yaz tatillerini çalışarak geçiriyor.

Akiş GYO Bilecik'teki bina ve taşınmazlarını Ersur Tekstil'e sattı!

Akiş GYO KAP'ta Bilecik Bozüyük Yaftı Mevkii'nde kain ve T.C. Bozüyük Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada, kayıtlı bulunan taşınmazlar ve üzerindeki binaların satışı hakkındaki raporunu yayınladı.

İnegöl'de tehlikeli 250 bina yıkılacak!

İnegöl Belediyesi 250 metruk binanın yıkımı için çalışmalara başladı. Tescilli olan 50 bina ile ilgili ise Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'na gerekli projeler sunulacak ve alınacak onayın ardından yıkımları tamamlanacak.

Bilecik Pazaryeri'nde riskli binalar yıkılıyor!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, belediye tarafından riskli yapı belgesi alınan 40 yıllık binalar yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce depreme dayanıksız, riskli bina olarak tespit edildiğini bildirdi.

Bilecik tehlikeli bina Haberi

Bilecik tehlikeli bina

Bozüyük Belediyesi, ilçe genelinde güvenliği tehdit eden ve tehlike arz eden metruk binaların yıkm çalışmalarını sürdürüyor.  Yapı Kontrol Müdürlüğü denetiminde ve zabıtanın güvenlik önemleri almasıyla gerçekleştirilen yıkımlar öncesinde, gerekli prosedürler tamamlanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Bozüyük Belediyesi ekipleri son 2 yılda Kasımpaşa Mahallesi, Çarşı Mahallesi, Tekke Mahalle, Yeni Mahalle ve Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan ve tehlike saçan toplam 44 metruk binanın yıkımı veya güvenlik tedbiri alınması işlemi gerçekleştirdi. 

Bozüyük Belediyesi İmar Müdürlüğü yetkilileri, “Metruk yapılar terk edilmiş olması nedeniyle uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline geliyor. Bu tip yapılar, yapı sahibi ve çevresinde yaşayan vatandaşlar açısından tehlike arz ediyor. Bu durum ayrıca vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor. Vatandaşların güvenliği için bizler de gerekli prosedürü tamamladıktan sonra binaların yıkımını gerçekleştiriyoruz”...