21 / 05 / 2024

bilecik valisi

bilecik valisi

Halil İbrahim Akpınar'ın Dünya Gazetesi'ndeki yazısına göre; Kentimize yapılan yatırımlar daha çok ulaştırma, tarım ve eğitim sektörlerinde yoğunlaştı. İlimizde 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında kamu yatırımı olarak 464 proje ve alt projeler var..

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Bilecik Belediyesi'nin atık su tesisi hizmete giriyor!

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 99'luk kesiminin tamamlandığı ve kısa bir süre sonra faaliyete geçeceği bildirildi.

Bilecik'te yapı denetçileri toplantısı yapıldı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim ile asansör firmaları yetkilileriyle bir araya geldi...

Bilecik'te elektrik kesintisi nedeniyle YHT seferleri yapılamadı!

BİLECİK'TE, elektrik kesintisi dolayısıyla Ankara-İstanbul karşılıklı Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinde aksama meydana geldi. YHT, Bilecik-Sakarya hattında meydana gelen elektrik kesintisi dolayısıyla Bilecik'te inşaatı devam YHT Garı'nda bekletildi.

Bilecik Belediye'sinden satılık 2.2 milyon TL'ye 5 dükkan!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan 4 adet dükkanı ve 1 adet çay ocağını satışa çıkardı. 210 bin TL ile 1 milyon 300 bin TL arasında değişen dükkanların toplam bedeli 2 milyon 290 bin TL.

Bilecik Gazipaşa'da 2.1 milyon TL'ye satılık 5 dükkan!

Bilecik Belediyesi tarafından, Merkez Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 5 adet dükkan toplam 2 milyon 190 bin TL bedelle 4 Şubat 2015 tarihinde ihale ediliyor...

Bilecik'te Tarihi Osmanlı Evleri turizme açıldı!

Osmanlı'nın ilk kurulduğu yer olan Bilecik'in Osmaneli ilçesine gelen turistler, Osmanlı evlerinde konaklayacak ve tarihi caddelerde yürüyecekler. Tarihi Osmanlı Evleri'nin, Osmaneli Belediyesi ve Kaymakamlığının yapım ve restorasyonu tamamlandı.

Çanakkale Valisi 18 Mart Stadı inşaatını inceledi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret eden Çanakkale Valisi Ahmet Çınar yapımı devam eden 18 Mart Stadı’nda incelemelerde bulundu...

Aşkale Çimento Sançim Bilecik Çimento'yu aldı!

Sönmez Holding (yüzde 43), Aunde Teknik AŞ (yüzde 38), E.N.A Tekstil (yüzde 10) ve Umut İnşaat (yüzde 9) ortaklığındaki Sançim Bilecik Çimento’nun yeni sahibi Aşkale Çimento oldu.

Sançim Bilecik Çimento kime satıldı?

Çimsa Temmuz ayında, KAP'ta yaptığı açıklamada, Sançim Bilecik Çimento’nun tamamını 221 milyon dolara satın almak için anlaştıklarını duyurmuştu. Sançim Bilecik Çimento’nun yeni sahibi belli oldu.

Sançim Bilecik Çimento’yu, Aşkale Çimento alıyor!

Aşkale Çimento, Sönmez Holding’in çoğunluk hissesine sahip olduğu Sançim Bilecik Çimento’yu satın alıyor. Taraflar anlaşmaya vardı. Rekabet Kurulu’ndan da izin çıkması ile devir işlemi yapılacak.

Bilecik'te otoparkın çatısı çöktü!

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, kapalı pazar yeri ve otopark olarak kullanılan alanın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda araç hasar gördü...

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak!

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak. Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi.

bilecik valisi Haberi

bilecik valisi

Kentimize yapılan yatırımlar daha çok ulaştırma, tarım ve eğitim sektörlerinde yoğunlaştı. İlimizde 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında kamu yatırımı olarak 464 proje ve alt proje yürütülüyor. Bunların proje tutarı toplamı 1 milyar 795 milyon TL...


Önceki yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da ilimizde yapılan yatırımlar daha çok ulaştırma, tarım ve eğitim sektörlerinde yoğunlaştı. İlimizde 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında kamu yatırımı olarak 464 proje ve alt proje yürütülüyor. Bunların proje tutarı toplamı 1 milyar 795 milyon TL. 2013 yılı devam ederken öngörülen toplam ödenek ise 145 milyon TL. Eylül ayı itibariyle 88 milyon TL harcama yapıldı. Son bir yıl içinde Karayolları Teşkilatı tarafından ilimiz sınırları içinde 140 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Bunun üç buçuk kilometresi 2013 yılında tamamlandı. Aynca 2013...