08 / 05 / 2024

Bilecik Yediler Parkı

Bilecik Yediler Parkı

Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi’nde hayata geçirilen Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın inşaatında son durum!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor...

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi’nde hayata geçirilen Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor.

Bilecik Manişar Parkı'nda inşaat sürüyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Manişar Parkı’ndaki çalışmalara katılarak incelemelerde bulundu.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Ciner Grup'tan Bilecik Bozüyük'teki Park Cam'a dev yatırım!

Ciner Grubu, Bilecik Bozüyük'te 2013'te hayata geçirdiği cam ambalaj yatırımı Park Cam'da, üretim kapasitesini ikiye katlayarak 2.4 milyar şişeye çıkaran 2'nci fırının açılışını gerçekleştirdi.

Bilecik Yediler Mahallesi yenileniyor!

Yediler Mahallesi’nde eskiyen ve deforme olan parke yollar yenilenerek bordür ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile birlikte daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Bilecik Osman Gazi Parkı’nda çalışmalar başladı!

Bozüyük Kasımpaşa Mahallesi Eczacıbaşı Bulvarı ile kanal boyu arasında bulunan Osman Gazi Parkı alanında başlayan çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmalarla ilgili bilgi verdi...

Bilecik Yediler Mahalle Konağı'nın temeli Pazartesi atılacak!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı” projesi kapsamında Yediler Mahallesi’ne yapılması planlanan Mahalle Konağı’nın temeli 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü düzenlenen törenle atılacak.

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi'ne park ve dinlenme alanı yapılacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Mahallesinde çocuklarımız içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çekti.

Bilecik Belediye Başkanı park alanları için inceleme yaptı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunup, yeni park ve dinlenme alanlarının yanı sıra mahalleye gerekli hizmetleri vereceklerini söyledi..

Bilecik Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sonbahar düzenlemeleri!

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizde sonbahar mevsimine yönelik park ve bahçelerde düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalarda TOKİ bölgesinde bulunan orta refüjlerin çimlendirilmesi ve genel bakım çalışmaları yapıldı.

Bilecik'te kaldırım çalışmaları sürüyor!

Bilecik Belediyesi tarafından kentte bulunan çeşitli cadde ve sokaklardaki kaldırım çalışmalarına devam ediliyor. Şehir merkezinde yer alan Şehitler Parkı'nın yanındaki kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor...

Bilecik Yediler Parkı Haberi

Bilecik Yediler Parkı

Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi’nde yapımına başlanan Yediler Parkı havuzunun beton imalatı sona ererken yürüyüş yollarının yapımına başlandı.Yeşil alan çalışmalarına büyük bir önem veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatlarıyla yapımına başlanan Yediler Parkı’ndaki çalışmalar kesintisiz olarak devam ediyor. Doğal göletin taş döşeme çalışmaları devam ederken kuru havuz sisteminin karkasları tamamlandı. Yürüyüş yollarının yapımına başlanan çalışmalarda bordürler döşenirken çalışmalar peyzaj düzenlemelerinin ardından sona erecek.


3650 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan Yediler Parkı alanının içerisinde sağlıklı yaşam alanı ile koşu parkuru, doğal gölet ve şelale, çatılı piknik masaları, çocuk oyun grubu, dekoratif ahşap köprüler ve seyir alanı, kuru havuz ve oyun alanları yer alıyor. Parkın tamamlanarak hizmete sunulması ile birlikte Yediler Mahallesi, Bozüyük’ün gözde mekânlarından biri haline...