17 / 05 / 2024

Bilfen İngiltere okulları

Bilfen İngiltere okulları

Bilfen'in yurtdışında yatırım atağına başlayacağını söyleyen Fatih Öztürk, "İngiltere'den başlamak üzere dünyaya açılmayı planlıyoruz. Belki bu sefer de biz okulumuzda İngiliz çocukları yetiştirip, Türkiye'ye getireceğiz'' dedi.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Bilfen İngiltere'de okul açacak!

Bilfen'in yurtdışında yatırım atağına başlayacağını söyleyen Fatih Öztürk, "İngiltere'den başlamak üzere dünyaya açılmayı planlıyoruz. Belki bu sefer de biz okulumuzda İngiliz çocukları yetiştirip, Türkiye'ye getireceğiz'' dedi.

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları 2017'de açılıyor!

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Swissotel Büyük Efes'te tanıtım semineri düzenledi. Kurumun, Ege Üniversitesi içerisinde 4 bin metrekarelik alanda yer alan anaokulu kampusünün de yine önümüzdeki yıl faaliyete geçeceği belirtildi.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Van Başkale'de öğretmenler okulları onarıyor!

Van'ın Başkale ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmenler, velilerle el ele vererek okullarında tadilat ve boya çalışması yaptı.

Bahçeşehir Okulları yurtdışında da kampüs açacak!

Başta ABD ve Kazakistan olmak üzere farklı ülkelerde K12 seviyesinde okullar açmayı da planladıklarını söyleyen Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel "Kaliteli eğitimimizi bir Türk markası olarak global seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" diye konuşuyor.

Okulların pansiyon ücretlerine yüzde 7,2 zam!

Pansiyon ücretleri ilköğretim ve ortaöğretim okulları, yetişkinler teknik eğitim merkezleri, çıraklık eğitim merkezleri ve pratik sanat okullarında yüzde 7,2 artışla 2 bin 690 liraya yükselecek.

FETÖ Bosna Hersek'teki okullarını devretmekten vazgeçti!

Bosna Hersek'te, Fetullahçı Terör Örgütü'yle bağlantılı Bosna Sema Eğitim Kurumları, bünyesindeki okulları Bosna Hersek İslam Birliğine devretmekten vazgeçti.

Bilfen İngiltere okulları Haberi

Bilfen İngiltere okulları

Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, gelecek stratejilerini bu plan üzerine kurduklarını belirtiyor. Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşere'nin haberine göre; birkaç yıl içinde Bilfen markasıyla İngiltere’den başlamak üzere dünyaya yayılmayı hedefledikleririni ifade eden Öztürk, “Belki de biz Türkiye’ye beyin göçü başlatacağız….” diyor.

1- Bilfen Türkiye’deki en eski yerli, özel okullardan bir tanesi. Nasıl başlıyor hikayeniz?

Ben ikinci kuşağım. Kurucumuz babam Osman Öztürk. 1974 yılında Edebiyat fakültesinden mezun olup turizm otelcilik meslek lisesinde işe başlıyor. Okul da boğazın kenarında bir yalı. Ancak bir süre sonra okulun kapatılmasına karar veriliyor. Osman Öztürk de bir birikimi olmamasına rağmen, ‘kapatacağınıza bana okulu satın. Çalışır kazanır, öderim’ diyor. Okulu satın alıyor. 1988 yılında da ilk Bilfen’i açıyor. Şu anda 19 ilköğretim okulumuz, 2 de inşaatta...