08 / 05 / 2024

Bilge Çiçekciler

Bilge Çiçekciler

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilge Çiçekciler, Yıldız Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

İşte KKM hesaplarının geldiği korkunç boyut: 1 milyon yatırana yıl sonunda 550 bin dolar faiz!

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, kur korumalı mevduat hesaplarının geldiği korkunç boyuta ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Yılmaz, KKM hesaplarında adamına göre muamele yapıldığını ve şu an en büyük sorunun KKM üzerinden verilen yüksek faizler olduğunu savundu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Bilge Siyahi'den 'Eski binalara depreme dayanıklılık testi yaptırın' önerisi!

Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Bilge Siyahi, ortalama binaların 50 yıl ömrü olduğunu belirterek, "Betonun sağlamlığı, demirlerin çapları, sıklığı bunların çok iyi araştırılması gerekiyor. Bunu belediyeler ve üniversitelerin ilgili laboratuvarlarıyla tespit etmek mümkün." dedi.

Değerli Konut Vergisi'nde en önemli değişiklik ne oldu?

Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Değerli Konut Vergisi’ndeki değişiklikleri değerlendirdi.

Bu malzeme yüzyıllarca ayakta kalabilir!

Kerpicin doğru ve modern inşa teknikleriyle kullanıldığında yüzyıllar boyu ayakta kalacağını ve depreme dayanıklılık göstereceğini belirten Prof. Dr. Bilge Işık, “Deprem güvenliği konusundaki bu tespit, laboratuvar çalışmaları ve sarsma tablası deneyi ile de kanıtlanmıştır" dedi.

Bilge Çiftliği 5'inci yılında 5 mağaza açacak!

Bilge Çiftliği, franchise mağazalarla büyüyecek. 5'inci yılında 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bilge Altınmakas Özgenoğlu, büyük şehirlerin yanı sıra yazlık bölgelerde de şubeler açmayı planladıklarını söylüyor.

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilge Elektrik Müşavirliği Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilge tarafından kuruldu. 

Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'na taşındı. 

Lara Kurtuluş dünyaya geldi! Kadir-Bilge Kurtuluş'un bebek sevinci!

www.emlakkulisi.com'un hukuk danışmanı Avukat Kadir Kurtuluş ve eşi Bilge Kurtuluş'un bebekleri bu akşam 20.00 sularında dünyaya geldi.

Bilge Çiçekciler Haberi

Bilge Çiçekciler

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilge Çiçekciler, Yıldız Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta kuruldu. 


Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Şirketin amaç ve konusu başlıca şun­lardır ;           3 / 1- ) Yurt içi ve yurt dışında satış mağazaları, alışveriş merkezleri, plaza, banka, hastane, konut , villa , sınai, ticari ve turistik tesisler gibi kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde ve estetik ilkeleri göz önünde bulundurularak her türlü özel ve resmi yapının tasarımını ve bu tür işlerin denetlemesini yapmak için şirket, her türlü mimari plan, proje , tasarım çizimini ve bu işlerin müşavirliğini ve uygulama taahhütlerini yapar. Fenni mesullük almak, proje yöneticiliği...