06 / 05 / 2024

Bilge Özdemir emlak sektörü değerlendirme

Bilge Özdemir emlak sektörü değerlendirme

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir TBMM’ de yasallaşan Tüketici Kanun tasarısı resmi gazetede yayımlandıktan 6 ay sonra yürürlüğe gireceğini ve bunun gayrimenkulle ilgisini yazdı...

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Dodo Danışmanlık Emlak Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dodo Danışmanlık Emlak Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  700 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Lokumcu ve Uğur Özdemir ortaklığında kuruldu.

Yld Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yld Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yelda Özdemir Bilgin tarafından kuruldu.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eltutmaz ve Özgür Özdemir ortaklığında kuruldu.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Demet Özdemir ve Seçkin Özdemir Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu Seçkin Özdemir ve kız arkadaşı Demet Özdemir, bir süredir Etiler’de kiralık ev bulmak için emlakçı emlakçı geziyor.

Bilge Özdemir, Akkuş Gayrimenkul’ün pazarlama ve satışını yapacak!

Gayrimenkul sektörüne proje geliştirme, yönetim, pazarlama ve satış konularında çeyrek asırdan beri "Butik Hizmet" veren Bilge Özdemir,  "Butik Marka" değeri taşıyan Akkuş Gayrimenkul ile birleşti..

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Bilge Özdemir emlak sektörü değerlendirme Haberi

Bilge Özdemir emlak sektörü değerlendirme

TBMM’de yasallaşan Tüketici Kanun tasarısı resmi gazetede yayımlandıktan 6 ay sonra yürürlüğe girecek. Kanunda; gayrimenkul sektörünü doğrudan ilgilendiren maddeler bulunmaktadır.  


Cayma hakkı:


(1) Tüketici, ondört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin ön ödemeli konut satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı, cayma hakkı konusunda tüketicinin bilgilendirildiğini ispat etmekle yükümlüdür. 


(2) Taşınmazın kısmen veya tamamen bağlı krediyle alınması durumunda bağlı kredi sözleşmesi, sözleşmenin kurulduğu tarihte hüküm doğurmak üzere bu maddede öngörülen cayma hakkı süresi sonunda yürürlüğe girer. Konut finansmanı kuruluşu cayma hakkı süresi içerisinde tüketiciden faiz, komisyon, yasal yükümlülük ve benzeri isimler altında hiçbir masraf talep edemez. 


(3) Satıcının aldığı bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü...