15 / 05 / 2024

Bilge Özdemir ile keleşoğlu

Bilge Özdemir ile keleşoğlu

Gayrimenkul sektörünün duayeni Bilge Özdemir ile Keleşoğlu Holding, Bilge Özdemir tarafından yürütülmekte olan pazarlama ve satış koordinatörlüğü sonlandı.

Evlilik kredisinde son dakika gelişmesi: Yaş ve gelir kriteri ile tarih resmen belli oldu! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından faizsiz evlilik kredisinin ayrıntıları belli oldu. Bakan Göktaş, yaş ve gelir kriteri ile tarihi açıklayarak detayları paylaştı.

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kemal Özdemir Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özdemir tarafından kuruldu.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Dolar 7 TL'den 24 TL'ye yükseltildi! Ekonomist Remzi Özdemir isyan etti! Neyin faturasını ödeyeceğiz!

Ekonomist Remzi Özdemir dolardaki hızlı yükselişe değinerek; doların 7 TL'den 24 TL'ye yükseltilişi ile ilgili ''Neyin faturasını ödeyeceğiz?'' diyerek isyan etti. 

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

''Dolarlar o saatte satılacak'' iddiası herkesi şoke etti! Remzi Özdemir'den çılgın dolar yorumu geldi

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den son dakika dolar ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. ''Dolar o saatte satılacak'' diyen Özdemir, herkesi şoke edecek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Savcı Özdemir tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Bilge Özdemir ile keleşoğlu Haberi

Bilge Özdemir ile keleşoğlu

Ekonomi ve işletme konularında 2 farklı üniversite bitiren Özdemir;Amerika'da Ekonomi ve Finans, Türkiye'de İstanbul işletme fakültesini bitirmiş,ayrıca; Amerika'da 2 yıl Uluslararası Pazarlama okumuştur.İstanbul’un önde gelen firma ve gayrimenkul projelerinde  uzun yıllar üst düzey profesyonel yöneticilik yapmış,  sektörü bilen, proje geliştiren,  yönlendiren,  proje pazarlama ve satış misyonundan gelen vizyon sahibi girişimcidir.


Keleşoğlu Holding tarafından TMSF'den satın alınan Eston ve devir alınan Eston Deniz projesinin başında bulunan Özdemir Denizİstanbul olarak yeniden tanımlanan projenin başında görev almaktaydı.


Yurt dışında ve Yurt içinde çeyrek asırlık  gayrimenkul sektörü tecrübesine sahip BİLGE ÖZDEMİR; kurucusu ve sahibi olduğu EMLAKCHI ve REDAC firmaları ile veya Bilge Özdemir'in üst düzey yönetim pozisyonu üstlenerek ve/veya kadroları ile villa, daire, residance,konak apartman, ofis, mağaza, AVM gibi çok sayıda projenin satış, pazarlama,danışmanlık ve...