28 / 04 / 2024

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017'de Özlem İri tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uz tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Binalarda birleştirilen daireler tek tapuya dönüşür mü?

Posta yazarı Tamer Heper, '24 daire olarak projelendirilen binada 2 daire birleştirilerek 22 daireye düşürüldü. Zemin ve bodrumda da 11 tapulu dükkan, 4 dükkana dönüştürüldü. Kat maliki 22+11=33 mü olur yoksa 26 mı?' sorusunu cevapladı.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Asya Teknik Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Teknik Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Görkem Çelikcan tarafından kuruldu.

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 27 Eylül 2017'de  25 bin TL sermaye ile bugün Özlem İri tarafından kuruldu. 


Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Ekinoba Mh.N.F.Kısakürek Sk. Dedem Ap.N.25/8...