03 / 05 / 2024

Bilgi Eğitim

Bilgi Eğitim

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı 14 Mart - 9 Mayıs 2015 tarihlerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde düzenlenecek. Programa katılım için son 5 kontenjan kaldı.

Bilgi Eğitim Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı 14 Mart'ta başlıyor!

Türkiye ’nin son on yılda en hızlı büyüme gösteren sektörlerinden gayrimenkul sektörüne yönelik hazırlanan program yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden mimari tasarıma, katılımcılarına sunmayı hedeflemektedir.

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitimi 21 Eylül'de başlıyor!

Bilgi Eğitim, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek dünyada son dönemde trend haline gelen ve yeni bir istihdam potansiyeli yaratan ‘Mimari Aydınlatma Tasarım’ konusunda eğitim programı başlatıyor...

Apple eğitim indiriminden nasıl yararlanabilirsiniz?

Öğrenciler, Apple'ın sunduğu eğitim indirimi sayesinde uygun fiyatlı ürünler satın alabilirler; ancak, Apple eğitim indirimi nasıl kullanılacağı konusunda bilgi sahibi olmaları gerekmektedir.

Millî Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, MEB personel alımı hakkında detaylı bilgi almak için branş dağılımı ve başvuru tarihleri gibi konulara odaklanmış durumda.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileniyor!

İslam Kalkınma Bankası Başkanı Bandar Hajjar, sismik izolatör teknolojisi, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yenilenen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Isparta'ya dev eğitim kompleksi inşa edilecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada Isparta'ya içinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının olduğu eğitim kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem beraberindeki heyetle kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

Danfoss İtalya’da eğitim düzenledi!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Frigoduman bayisine yönelik Danfoss Conegliano ofisinde eğitim düzenledi. Eğitimde MCX ile ERC 21X hakkında detaylı bilgi aktarıldı

İnegöl'deki mimarlara yeni dönem faaliyetleri için eğitim verildi!

İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnegöl'de faaliyet gösteren mimarlar ve yapı denetim firmalarına yeni dönem faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere bir eğitim düzenledi.

Buca Bilgi ve Eğitim Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Buca Belediyesi, ilçede eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak adına temelini attığı Bilgi ve Eğitim Merkezi (BİM)’nde çalışmalarını sürüyor. Piriştina, BEM’in geleceğe yapılan çok önemli bir yatırım olduğunu aktardı.

Bilgi Eğitim Haberi

Bilgi Eğitim

Türkiye’nin son on yılda en hızlı büyüme gösteren sektörlerinden gayrimenkul sektörüne yönelik hazırlanan program yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden mimari tasarıma, hukuktan finansmana kadar sektörde bir yöneticinin ihtiyaç duyduğu tüm eğitimleri en güncel haliyle katılımcılarına sunmayı hedeflemektedir. Eğitimin içinde bulunan tüm modüller etkileşimli bir tartışma ortamında vaka analizleriyle birlikte ele alınacak olup program sonunda uygulamalı proje ziyaretleri gerçekleştirilecektir.


Kimler Katılabilir


Gayrimenkul sektöründe çalışanlar ve bu alanda kariyer yapmak isteyenler

Finans kuruluşları, bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklığı ve değerleme şirketleri, inşaat ve muhtelif sektörlerde gayrimenkul geliştirme alanında çalışanlar

Proje finansmanı birimlerinde çalışanlar, AVM yöneticileri ve pazarlama uzmanları

Gayrimenkul aracılık hizmetleri yapanlar, ofis sahipleri ve çalışanları

Gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak isteyenler, yatırım danışmanları

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri takip etmek isteyenler

Üniversite lisans ve yüksek lisans öğrencileri

Eğitimin İçeriği


Modül 1: Gayrimenkul Yatırım &...