18 / 05 / 2024

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencileri sergi

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencileri sergi

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalardan oluşan resim sergisinin açılışında sunulan seremoni; laik, çağdaş ve Atatürk Türkiye’sinin çocuklarının sağlam bir duruşla yetiştiğini göstermiş oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum ne?

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat alanını inceledi. Tavlı, projenin çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 450 bin LED’le köprüde ışık şovu!

YAPIMI 3 yıl süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün, ışıklandırılmasını sağlayan A Grup Ses ve Işık Sistemleri’nin sahibi ve yöneticisi Suat Durukan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün inşaatı ne zaman başlayacak?

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü ile bilgi verdi. Başbakan Yıldırım, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün inşaatına önümüzdeki yıl 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıl dönümünde başlanacağını bildirdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son durum ne?

Bakan Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu ve beraberindekilerle Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen otoyolun Bursa kısmı ile İzmit Körfez Köprüsü'nde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Gümüşhane Köprüsü’nde restorasyon devam ediyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, restorasyon çalışmaları devam eden Gümüşhane Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Ercan Çimen, Salih Kabal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmit Körfez Köprüsü'nden 2016 Mart sonunda geçilmesi planlanıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Dilovası ilçesinde, Otoyol A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Nebil Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fikri Işık,Körfez Geçiş Köprüsü’nün inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Işık, köprü ayağının bulunduğu Dilovası ilçesinde, köprü hakkında bilgi topladı.

Fikri Işık İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını inceledi!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesine giderek bilgi alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “İzmit’in de artık körfezi boğaz niteliği kazanmış oluyor. Dilovası’nın boğaz köprüsü var. Kocaeli’nin bir boğaz köprüsü var" dedi.

Sakarya Çardak Köprüsü'nün inşaatı devam ediyor!

Çardak Köprüsü’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “124 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edilen Çardak Köprüsü’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Memıka Köprüsü 15 ayda restore edildi!

2 yıl önce keşfedilen tarihi 'Memıka' Köprüsü, restorasyon çalışmalarıyla ileri ki nesillere emanet edilecek. Ilısu Barajı altında kalacak olan köprü hakkında bilgi veren firma yetkilileri, çalışmaların 15 ayda tamamlandığını ifade ettiler.

Adıyaman Nissibi Köprüsü Ekim'de trafiğe açılacak!

Adıyamanlı vatandaşlar tarafından yıllardır özlemle beklenen Nissibi Köprüsü'ne giderek buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, ilgili firma yetkilisinden köprünün son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı...

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencileri sergi Haberi

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencileri sergi



Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencileri 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem çalışmalarından oluşan resim sergisini 8 Ocak’ta Kent Meydanı AVM’de açtı. 


Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalardan oluşan resim sergisinin açılışında sunulan seremoni; laik, çağdaş ve Atatürk Türkiye’sinin çocuklarının sağlam bir duruşla yetiştiğini göstermiş oldu. 8 Ocak Çarşamba günü açılan sergi, 11 Ocak Cumartesi gününe kadar Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda ziyarete açık...