18 / 07 / 2024

bilgin sazak çubuklu ev

bilgin sazak çubuklu ev

Ulus Çubuklu'da yaşayan Bilgün Sazak yoğun trafik nedeniyle şehir içine taşınmaya karar verdi.

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Emekli maaşları ve asgari ücrette artış için son tarih! Bakan Bilgin'in açıklamasından sonra düğmeye basılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli bayram ikramiyeleri ve emekli maaşları için söyledikleri son günlerde yakından takip ediliyor. 'Emekli bayram ikramiyesine zam yok' diyen Bilgin emekli maaşlarına zam açıklaması yaptı.

Hükümetten emekli maaşlarına zam müjdesi! Bakan Bilgin en düşük maaşın ne olacağını açıkladı

Emeklilere bayram ikramiyesinin zamsız yatırılacağını açıklayan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, maaşlara zam müjdesi verdi. Emekli maaşlarına zam ne kadar olacak, emekli maaşları ne kadar olacak, emeklilerin istediği asgari ücret tutarında maaş mı geliyor? İşte ayrıntılar...

'Her şeye para var emeklinin bayram ikramiyesine yok' eleştirisi! Bakan Bilgin'in açıklaması ne anlama geldi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyesine zam yapılmayacağını ikramiyelerin 28-29 Nisan'da hesaplara yatacağını söyledi. Bakanın açıklamasına ekonomistler tepki gösterdi. Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, 'Her şeye para var ama.." dedi

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin'in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

Milyonlarca emeklinin beklediği emekli bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı, bayram ikramiyesinin kaç lira olacağı bugün netleşti. Emekliye bayram ikramiyesinin tutarını açıklayan Bakan Bilgin, zamlarla ilgili son noktayı koymadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti.

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum ne? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıkladı...

Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu! Bakan Bilgin açıkladı! Zamla ilgili açık kapı bıraktı!

Milyonların beklediği emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyesi tutarlarını ve yatırılacağı tarihi açıkladı...

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

3600 ek gösterge çalışmalarıyla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyona karşı işçileri korumanın en temel görevlerinden olduğunu vurgulayarak, bu konuda tarihî adımlar atıldığını vurguladı. 

Asgari ücrete ikinci zam gelir mi? Bakan Bilgin'den ikinci zam açıklaması

Asgari ücrete ikinci zam geleceği iddialarının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye tarihinde ilk defa asgari ücretin yüzde 50’nin üzerinde artırıldığına dikkati çekerek, zam tartışmalarına son noktayı koydu.

Bakan Bilgin'den asgari ücrete ikinci zamla ilgili açıklama geldi! Milyonları ilgilendiriyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, devletin enflasyona karşı çalışanlara destek olmasına ilişkin yorumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vedat Bilgin, olağanüstü koşullar yaşanırsa "asgari ücrete zam yapılmasının değerlendirileceğine vurgu yaptı. 

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması geldi!

3600 ek gösterge ile ilgili açıklama yapan Vedat Bilgin, "Bakanlık bünyesinde çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren bu meseleyi de gündemimize alacağız takvimlendireceğiz." dedi.

Vedat Bilgin'den AGİ ve emekli zammı açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bilgin, AGİ ve emekli zammıyla ilgili konuştu.

Bakan Bilgin'den emekli maaşları ile ilgili açıklama geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretli ve kamu çalışanlarının maaşlarının ardından sırada emekli maaşlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların olduğunu söyledi.

bilgin sazak çubuklu ev Haberi

bilgin sazak çubuklu ev

Bilgün Sazak 2010’da Sinan Dereli’den boşandıktan sonra Ulus’tan Çubuklu’ya taşınmıştı. Vaktinin çoğu Etiler Akmerkez’deki mağazasında geçiren Bilgün Hanım yoğun trafik nedeniyle şehir içine taşınmaya karar vermişti. Görenleri hayran bırakan villasını satmak yada kiraya vermek gibi bir düşüncesi yokmuş. Bu evini de hafta sonları dinlenmek amacıyla kullanacak.


Posta