18 / 05 / 2024

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Aydın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Tavra Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavra Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 TL sermaye bedeli ile Vahap Bilgin tarafından kuruldu.

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bilgin tarafından kuruldu. 

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Çiçek ve Bilgin Batuk imzasıyla kuruldu.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat şirket hisselerini geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket paylarının, hisselerini geri alımı hakkında bildiri yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat hisselerini geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alım bildirimini yayınladı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat şirket paylarını geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. sermayesindeki payları geri aldı. Kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda paylaştı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat paylarını geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alım işlemlerini paylaştı.

Lokman Hekim Engürüsağ İnşaat hisselerini geri aldı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda hisse geri alımlarını paylaştı.

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Aydın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Lokman Hekim A.Ş faaliyet raporunu yayınladı!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt A.Ş. bugün Kamu Aydınlatla Platformunda 01 /01/2014 - 31/03/2014 döneminine ait faaliyet raporunu yayınladı...

Nurol Holding, Batum'da turizm ve gayrimenkul yatırımlarına imza atıyor!

Nurol Holding, Batum'daki turizm ve gayrimenkul yatırımları ile kentin gelişimine katkı sağlıyor. Nurol İnşaat Batum Temsilcilik Ofisi Müdürü Lütfü Bilgin, Batum'da ilk 5 yıldızlı otel olan Sheraton Batumi Hotel'in sahibiyiz...

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Aydın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1) Yurt içinde ve yurt dışında seyahat ve nakliyat sahasında kanun ve mevzuat dahilinde kara, deniz ve hava nakil vasıtalarıyla faaliyette bulunmak üzere turizm ve nakliyat işletmeleri acenta ve rehberlik büroları açmak turistik seyahat tur ve geziler tertip etmek. 3.2) Konusu ile ilgili turistik konaklama tesisleri otel, motel, tatil köyleri, dinlenme merkezleri ve kamp yerleri inşa etmek, kurulu olanları satın almak, satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bu tesislerin işletmeciliğini yapmak, yiyecek içecek servisleri lokanta pastane ve benzeri işletmeler açmak ve çalıştırmak. 3.3) Bu...