26 / 07 / 2024

bilim otomotiv projeleri

bilim otomotiv projeleri

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Kemal Bilim: İnşaat sektöründe ezber bozuyoruz!

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Yenişehir'e Otomotiv Test Merkezi yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan ve Yenişehir'de yapılacak Otomotiv Test Merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin temeli bu yıl atılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan otomotiv test merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırması tamam!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan otomotiv test merkezi için kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

Karasu Otomotiv Endüstri Bölgesi yer seçimi tamamlandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Sakarya'nın Karasu ilçesinde, otomotiv konusunda ihtisaslaşmış bir endüstri bölgesinin kurulması için gerekli fizibilite ve yer seçimi çalışmalarımız tamamlandı" dedi.

Bursa'da Otomotiv Test Merkezi kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa Yenişehir'de Otomotiv Test Merkezi'nin kurulacağını açıkladı. Işık, Otomotiv Test Merkezi'yle dünyanın en iddialı test merkezlerinden birini kurmayı hedeflediklerini bildirdi.

Otomotiv Test Merkezi Bursa'da olmazsa alternatiflere yöneliriz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Otomotiv Test Merkezi'nin Bursa'da yapılmasını arzu ettiklerini ancak gerekli alanı bulamazlarsa alternatif illere yöneleceklerini bildirdi...

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da konuşuldu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli milletvekilleri kentle ilgili projeleri değerlendirdi.

bilim otomotiv projeleri Haberi

bilim otomotiv projeleri

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.


Yaşanabilir bir şehirde yaşanan konutlar üretip müşterilerinin memnuniyetini sağlamayı hedef edindiklerini söyleyen Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.


SİZİ KISACA TANIYABİLİR MİYİZ?

Öncelikle  hoş geldiniz. Ben 1962 yılında Siirt'te doğdum. 2000 yılında Bursa'da Bilim Otomotiv’in arkasından 2008 yılında Bilim İnşaatı kurduk. Bilim İnşaat’ın ilk kuruluş tarihi 1991 yılında Siirt'te start verilmiştir. Bilim  İnşaat olarak Bursa'da 2011 yılında Ata Bulvarı'nda 80 dairelik göz dolduran bir projeye imza attık.


YAPILARINIZDA NELERE ÖNEM VERİRSİNİZ?

Öncelikle ödün  vermeyeceğim konuların başında bugüne kadar hiç bozmadığınız çizgimizi bundan  sonra olduğu şekilde korumak var. Yapılarımızda da dayanıklılık ön planda  olmuştur. Kaliteli yapılar yapmamızın yanı sıra kullanışlı ve her zevke...