02 / 05 / 2024

Bilişim Vadisinde çalışmalar ne durumda

Bilişim Vadisinde çalışmalar ne durumda

AA muhabirinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan edindiği bilgiye göre, Bilişim Vadisi'nde çalışmalar ilerliyor. Türkiye'nin en büyük Kuluçka Merkezi'ni bünyesinde barındıran Bilişim Vadisi'nde 3 milyon metrekarelik alanın tamamı projelendirildi.

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alıyor! Bu maaş fırsatı kaçmaz!

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Sınav Duyurusunu açıkladı. Yüksek ücretli bu iş ilanını kaçıranlar çok üzülecek. İşte detaylar…

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Bilişim Vadisinde çalışmalar ne durumda Haberi

Bilişim Vadisinde çalışmalar ne durumda

Plan onay süreci tamamlanan Bilişim Vadisi'nde 3 milyon metrekarelik alanın tamamı projelendirildi.


AA muhabirinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan edindiği bilgiye göre, 10 bin metrekarelik kapalı ofis alanıyla Türkiye'nin en büyük Kuluçka Merkezi'ni bünyesinde barındıran Bilişim Vadisi, TÜBİTAK Prototip ve Test Merkezi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ortaklığıyla kurulan inovasyon merkeziyle birlikte toplam 70 bin metrekarelik kapalı alan için ruhsat alımı aşamasına geldi. Ağustos ayı sonu itibariyle birinci etabın birinci kısmının inşasına ve eş zamanlı olarak, tüm teknoloji geliştirme bölgesi alanının altyapı çalışmalarına başlanacak.


Bilişim Vadisi'nde Türkiye ve dünyanın önde gelen teknoloji firmaları yer alacak. Sektör odaklı stratejilerin yanı sıra Koç ve Sabancı Üniversiteleri ile başlatılan "Üniversitelerin Bilişim Vadisi Yapısına Entegrasyonu" çalışmaları kapsamında, Vadide "Çok Üniversiteli Ortak Araştırma Projeleri" odaklı yeni iş...