29 / 04 / 2024

Bilkent Üniversitesi Teknopark imar

Bilkent Üniversitesi Teknopark imar

Bilkent Üniversitesi içinde kalan Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu bugün askıya çıkarıldı...

Yabancıya konut satışı pandemiden sonra katlandı, 2023'te sert düştü! İşte nedenleri..

TCMB eski başekonomisti, İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kara, X sosyal medya hesabından yabancıya konut satışları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte Kara'nın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?

Yabancı yatırımcılar gündemden düşmezken İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?" diye sordu. İşte o paylaşım...

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Konut, altın ve otomobil almayanlar resmen kaybetti!

En çok kazandıran yatırım araçları, milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti, İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kara, 2023'ün kazandıran yatırım araçlarını X sosyal medya hesabından açıkladı. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte o paylaşım

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Aileler şokta! Özel üniversite ücretleri yüzde 90 zamlandı! Hangi özel üniversitenin ücreti kaç lira oldu?

Vakıf üniversiteleri yeni dönem için ücretlerine zam uyguladı. İlk özel üniversite olan Bilkent Üniversitesi'nde zam oranı yüzde 90'a yaklaştı. Peki hangi özel üniversitenin ücreti kaç lira oldu? Üniversite ücretlerine ne kadar zam geldi? İşte ayrıntılar...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konut sitelerindeki yüksek aidatlara puan çözümü!

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta geliştirilen yapay zeka tabanlı site yönetim programı Apti, konut sitelerindeki birçok gideri azaltacak. 

Malatya'ya bir teknopark kurulmalı!

BAU (Bahçeşehir Üniversitesi) Global Başkan Yardımcısı Ahmet Köse, Malatya’nın her açıdan büyük bir potansiyel taşıdığını vurguluyor. Köse, "Malatya’mıza mutlaka bir adet teknopark kazandırılmalıdır" diyor.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Galatasaray ile Boğaziçi Üniversitesi arasında Teknopark işbirliği!

Galatasaray Kulübü ile Boğaziçi Üniversitesi arasında "Spor İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulmasını öngören protokol imzalandı.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Bilkent Üniversitesi Teknopark imar Haberi

Bilkent Üniversitesi Teknopark imar


Ankara Çankaya İlçesi Bilkent Üniversitesi içinde kalan Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü’nün 20 Şubat 2017 tarih ve E.848 sayılı yazısı ile onaylanmış olup, bugün askıya çıkarılmıştır. İmar planı 15 Nisan 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...