03 / 05 / 2024

bim artvin imam hatip lisesi

bim artvin imam hatip lisesi

BİM Marketleri tarafından Artvin Hopa'da yapılacak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı...

Artvin Orman İşletmesi Cerattepe maden projesine yer teslimi yaptı!

Artvin Orman İşletme Müdürlüğü, Cerattepe'deki maden şirketine 77 bin metrekare alanda maden arama ruhsatı için şantiye kurulması ve çalışma yapılması yönünde yer tahsisi işlemini gerçekleştirdi.

Artvin'in içme suyu sorunu çözülecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artvin İçme Suyu Projesi ile yılda yaklaşık 7,9 milyon metreküp temiz suyu Artvinlilerin hizmetine sunacağız" ifadesini kullandı.

Artvin Cerattepe'deki maden projesinde çalışmalar durduruldu mu?

Artvin Belediyesi, 'iyi haber' diyerek Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Cerattepe'de hukuki süreç bitene kadar maden şirketinin çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.

Artvin’de 8 ayda 11 maden projesine onay çıktı!

Artvin'de 11 maden projesi için yasal süreç başlatıldı. Sadece şubat ayında 4 maden arama projesi için ÇED sürecini başlatan bakanlık, Artvin’de 6 maden projesi için “Çevresel Etki Değerlendirmesi” yapılmasına gerek duymadı.

Rize-Artvin Havalimanı 2016 yatırım programına teklif edildi!

Ak Parti Rize Milletvekili HASAN Karal, Rize-Artvin Hava Limanı’nın Kalkınma Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırım programına alınması için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca 750 Milyon TL’lik proje teklifinde bulunulduğunu açıkladı.

Artvin İl Özel İdaresi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda Ocak ayı İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 12 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

Artvin Cerattepe'deki ağaç kesimi iddaları yalan mı?

Artvin Cerattepe'deki bakır madeninde ağaçların kesildiğine ilişkin haberlere bir yalanlama da Orman Bakanlığı'ndan geldi. İddia edildiği gibi sahadaki ağaçların kesilmesi işlemleri yoktur" değerlendirmesinde bulunuldu.

Artvin Borçka Devlet Hastanesi yeniden inşa edilecek!

Artvin Borçka Devlet Hastanesinin, hasta koşullarına ayak uydurmak için Arvin ve ilçelerinde bir bir yeni hastaneler inşa edilirken, İhalesi yapıldığı halde bir türlü başlanamayan Borçka yeni hastane inşaatında müjdeli haberler.

Artvin Cerattepe'de maden projesi protesto edildi!

Cengiz Holding'in altın ve bakır madeni çıkarmayı planladığı Artvin Cerattepe'de, Gezi'yi anımsatan önceki günkü direniş, kent merkezinde akşamları da sürüyor.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Artvin Cerattepe'deki maden ruhsatı projesinde son durum!

Artvin Cerattepe'deki Maden ruhsatı projesi yargıya taşındı. Artvin Valisi projeyle ilgili “İyi rezerv var, eski ÇED'i çöpe atın. Ben şirketin güvenliğini sağlamak zorundayım'' dedi.

Gökçeada'ya imam hatip okulu kurulacak!

Çanakkale'nin ilçesi ve Türkiye'nin en büyük adası olan 9 bin nüfuslu Gökçeada'da 50 kişinin imam hatip okulu talebi üzerine, yıkılan eski lisenin yerine imam hatip okulu kurulacağı duyuruldu.

Artvin Ardanuç'taki eski hükümet binası restore ediliyor!

Artvin Ardanuç Adakkale’de bulunan Osmanlı’dan kalma yaklaşık 500 yıllık eski hükümet binasının restorasyonuna başlandı. Bina Artvin ve Erzurum Kültür Müdürlüğü tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilecek.

bim artvin imam hatip lisesi Haberi

bim artvin imam hatip lisesi
Perakende sektöründe faaliyet gösteren BİM Marketleri, Artvin Hopa'da İmam Hatip Lisesi açıyor. Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi adı verilen lisesinin temel atma töreni dün gerçekleşti. Lisede, 2013-2014 eğitim öğretim yılının 2. yarısında eğitime...