07 / 05 / 2024

Bimeks Gaziantep şube

Bimeks Gaziantep şube

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. bugün yaptığı açıklamaya göre Gaziantep Şehitkamil Osman Gazi mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mağaza açtılışı gerçekleştirdi...

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Gaziantep'te 68 milyon liralık gayrimenkulleri üstlerine alan iki şüpheli tutuklandı!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'te iki şüphelinin faizle para verme karşılığında 3 kişiye ait değeri yaklaşık olarak 68 milyon olan ev, iş yeri, arazi ve arsa gibi 31 değerli taşınmaz mallarının tapularını üstlerine aldıklarını belirledi.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

20 yıllık tecrübeli inşaat mühendisleri iş arıyor!

İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, her yıl üniversitelerden 12 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirterek, ''15-20 yıllık çok başarılı mühendisler bile işsiz geziyor" dedi.

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı yaptıklarını söyledi.

İMO Başkanı Gökhan Çeliktürk’ten imar barışı açıklaması!

İmar barışından yararlanma süresinin Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını hatırlatan İMO Gaziantep Şube Başkanı Çeliktürk, "Herkesin yasal sınırlar içerisinde bu haktan faydalanmasını istiyoruz." diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri'nden deprem açıklaması!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, türkiye’nin büyük bir bölümünün deprem tehlikesi altına olduğu belirterek açıklamalar yaptılar.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

Kamu arazileri beklentinin altında satılıyor!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, "Beklentilerin altında fiyatlara kamu arazileri satılıyor'' diyerek, belediyelerin arsa satış ihalelerindeki sonuçlarını değerlendirdi.

Gaziantep'te şehit ve gazi konutları projesinde sona gelindi!

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Bimeks Gaziantep şube Haberi

Bimeks Gaziantep şube

Bimeks tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 14.mağazası 13 Eylül 2013 Cuma günü Osman Gazi  mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33. sokak No:71 Prime Mall A.V.M. K1-S-16  ŞEHİTKAMİL-GAZİANTEP adresinde faaliyete geçmiştir.

Şehitkamil ile Gaziantepr İli'ndeki 2.mağazasını hizmete sokan Şirketimizin mağaza adedi toplamda 83'e...