05 / 05 / 2024

bimeks muğla açıldı

bimeks muğla açıldı

Teknoloji market zinciri Bimeks, Muğla’daki 3’üncü mağazasını açtı. Bimek, böylelikle Türkiye genelindeki mağaza sayısını da 64’e çıkarmış oldu

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

SON DAKİKA! Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem!

Son dakika haberi... Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Muğla'da 1 yılda 688 kaçak yapı yıkıldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 2019 yılından 2021 Nisan'a kadar Muğla'da "İmar Barışı"na aykırı olduğu belirlenen 889 kaçak yapının 688'i yıkımı yapıldı. 

Muğla açıklarındaki 5.1'lik deprem ne anlama geliyor?

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem ne anlama geliyor?

Muğla Alavara Koyu yapılaşmaya mı açılıyor?

Muğla’da Alavara Koyu’nun sit derecesi düşürüldü. Alınan karar, bölgedeki doğal hayatı olumsuz etkileyecek, yapılaşmanın önü açılacak. Çevreciler imza kampanyası başlattı.

Muğla'da 499 kaçak yapı yıkıldı!

Geçen Ağustos ayında Muğla Bodrum’da koyları sahilden dolaşıp, imara ve ruhsata aykırı olan projelerin mühürlenmesini başlatan Murat Kurum, Muğla'da 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti...

Muğla 100 Yaş Evi hizmete açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği 100 Yaş Evini yapılan törenle açtı.

Muğla Fethiye'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla'da bazı sahalar jeotermal kaynak için ihaleye çıkıyor!

Muğla’nın ünlü turizm cennetleri Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz’deki sahalar ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan, jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arayacak. Bulması halinde 30 yıl işletecek..

Muğla'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 21 milyon 874 bin 762 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Fethiye'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Göcek Mahallesi, Beldibi Mevkii'nde yer alan 2 adet villa toplamda 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

bimeks muğla açıldı Haberi

bimeks muğla açıldı

Açılışa özel indirimli ürünlerden almak isteyen Muğla halkı sabahın erken saatlerinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Satışa sunulan ve 15 gün boyunca devam edecek açılışa özel ürünler piyas değerlerinin çok daha altında satılıyor. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılış sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye’ye yatırımlarımız devam ediyor. Sektör biraz durgun geçen yaz ayları sonrasında ama eylül ayı itibari ile hareketlenmeye başladı. Sektördeki bu canlanma teknoloji mağazalarına da yansıyor. Okul dönemi öncesinde kampanyalarımızı arttırdık, sonbaharda müşterilerin karşısına sürpriz kampanyalar ile çıkacağız. 2012 itibariyle 76 mağaza hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zorunlu mal alımı, stok riski, satın alma kotası gibi sorunları ortadan kaldıran sistem, hızlı geri dönüşü ile Bimeks’e 2 yılda 28 Franchise mağaza kazandırdı” diye...