28 / 04 / 2024

bimeks samsun piazza avm

bimeks samsun piazza avm

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş Samsun Piazze AVM'de 74. mağazasının açılışını gerçekleştirdi...

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Sinan Akçıl Samsun'dan ev alacak!

Samsun Piazza'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Samsun'dan ev almayı da düşündüğünü söyledi.

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Samsun Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası haline geldi...

Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

RÖNESANS Gayrimenkul Yatırım, AVM Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası oldu.

Samsun Piazza AVM iftar yemeği düzenledi!

Samsun-Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza, "Onbir ayın sultanı" Ramazan nedeniyle düzenlediği iftar yemeğinde, basın mensuplarını bir araya getirdi. Yemek samimi bir ortamda geçti...

Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı etkinliğine ev sahipliği yaptı!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı’nı çevirme şansını yakalayan talihlere yılın en uzun günü olan 21 Haziran Cumartesi günü sürpriz mutluluklar yaşattı.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde otomobil fuarı açıldı!

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde sergilenen ünlü markalara ait son model otomobiller ziyaretçilerin ilgisini çekti. 55 adet otomobilin sergilendiği fuarda AVM ziyaretçileri hayallerindeki son model arabalara binip keyif aldı.

Samsun Piazza AVM'de unutulmaz dans!

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde (AVM) sahneye çıkan "Sessiz Dans Ekibi" sunduğu gösteri ile beğeni topladı. Samsun Piazza AVM, "Dünya Engelliler Haftası" İşitme Engelliler Derneği üyesi engelli dört genci, Samsun'da sahneye çıkardı.

Seramiğin Yolculuğu adlı fotoğraf sergisi, Samsun Piazza'da!

Seramiğin, kayaların parçalanmasıyla başlayan ve şekillendikten sonra yüksek ateşte pişirilerek yeniden sertleşmesiyle sonlan an zorlu yolculuğunun her aşamasının yansıtıldığı sergi. 8 Mayıs Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

Samsun Piazza Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezleri yarışmasında Onur Ödülü kazandı!

Samsun Piazza Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen, "Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezleri" yarışmasındaki Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde Onur Ödülü'nün sahibi oldu.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi 1. yaşını kutluyor!

Rönesans Holding’in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan “Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi” 1. yaş gününü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Samsun Piazza 1. yaşını kutluyor!

Rönesans Holding’ in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 1. yaş gününü kutluyor...

bimeks samsun piazza avm Haberi

bimeks samsun piazza avm


Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş açıklaması;


Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 5.mağazası, toplamda ise 74. mağazası 29 Mart 2013 Cuma  günü Samsun İli Kılıçdede  mahallesi,  Çarşamba Caddesi  No: 52 Samsun Piazza A.V.M.  3-67 CANİK-SAMSUN adresinde faaliyete geçmiştir.

Şirketimizin Samsun ilinde faaliyet gösterdiği mağaza sayısı CANİK-SAMSUN ile birlikte 3'e...