02 / 05 / 2024

bin bir yeşil abant evleri

bin bir yeşil abant evleri

Arden Grup Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde 36 ikiz villa bulunuyor, proje Ankara ve İstanbul'a 2 saat mesafede yükseliyor

Bolu Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde 400 bin liraya!

Bolu Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde teslimler Aralık 2014'te gerçekleştirilecek

Binbir Yeşil Abant Evleri! Arden Grup!

Binbir Yeşil Abant Evleri Arden Grup 'ta satışlar sürüyor, proje 36 ikiz villadan meydana geliyor

1001 Yeşil Abant Evleri 'nde 300 bin liraya 3+1!

1001 Yeşil Abant Evleri 'nde satışlar devam ediyor, proje İstanbul'a 2 saat mesafede yükseliyor

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 15 metrekareye çıkacak!

Yaya ulaşımına katkı sunmak amacıyla da 2023 yılına kadar 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu yapacaklarını dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tüm bu çalışmalarla, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 8’den 15 metrekareye,

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

İstanbul'da 7 bin 600 stat büyüklüğünde yeşil alan olacak!

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "55 milyon metrekare yani 7600 stat büyüklüğünde bir yeşil alanı İstanbul'a kazandıracağız" dedi...

Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin lira!

Evini tadilata sokan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay bir aylığına Tarabya Otel'in süit dairesine yerleşti. Yeşilçay bir ay için otele 57 bin lira ödedi.

TOKİ'den Sur'a 110 bin metrekarelik yeşil alan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sur'a 110 bin metrekarelik yeşil alan kazandırılacak.

Denizli OSB'deki yeşil alanın inşaata açıldığı iddiası TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli OSB içerisinde bulunan bir yeşil alanın inşaata açıldığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

TOKİ İstanbul'u yeşil alana kavuşturuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ); İstanbul'u 1,5 milyon metrekare büyüklüğünde bir yeşil alana kavuşturuyor.Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak.

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. En büyük yeşil bina projelerinden olacak Konforia İstanbul'da satış başladı.

Mudanya Mavi Yeşil projesinde 225 bin TL'ye!

Mavi Yeşil projesi Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 15 bin 559 metrekare alan üzerinde bulunan projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması öngörülüyor.

Bolu'da 51 bin hektarlık yeşil alan yatırımlar için imara açıldı!

Bolu'da aralarında orman arazilerinin de bulunduğu 51 bin hektarlık yeşil alan, turizm yatırımları için imara açıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, tahsis edilen alanın Bolu'nun toplam ormanlarının binde beşini geçmediğini söyledi.

bin bir yeşil abant evleri Haberi

bin bir yeşil abant evleri

Yeşil Abant Evleri 40 bin 766 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje Arden Grup imzası taşıyor. Binbir Yeşil Abant Evleri 'nin satışları sürüyor.

Binbir Yeşil Abant Evleri'nin reklam filmi için tıklayın!

Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje; Ankara ve İstanbul'a 2 saat mesafede yükseliyor.

160 metrekare alana sahip konutların bulunduğu Binbir Yeşil Abant Evleri'nde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Yeşil Abant Evleri 'nde; anahtar teslimlerin Aralık 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Argen Grup Binbir Yeşil Abant Evleri 'nde: doğal ahşap ve taş kaplama cephe, çift cam ahşap doğrama, ebeveyn banyosu, sığınak, ısı ve ses izolasyonu mevcut.

Telefon : 0216 408 25 25 (pbx)

GSM : 0551 725 45 15

Web Adresi: http://binbiryesilabantevleri.com/

Ceren...