04 / 05 / 2024

Bin Ladin inşaat firması

Bin Ladin inşaat firması

Bin Ladin şirketinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklenmesiyle işten çıkarılanların sayısının 69 bine ulaştığı belirtildi.

Deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatını tamamladıklarını belirterek bunları peyderpey teslim edeceklerini söyledi.

Depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin vurduğu 11 şehirde 132 bin konutun inşaatının başladığını söyledi.

İbrahim Bin Ladin'in Kaliforniya'daki evi aylardır alıcı bulamadı!

Suudi Arabistanlı El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi olan İbrahim Bin Ladin'in Kalifornya'dan 1 milyon 653 bin dolara satın aldığı lüks malikane 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Lüks malikane aylardır alıcı bulamadı.

TOKİ dar gelirli aileler için 904 bin konut inşa etti!

TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olması için çalışmalarına devam ediyor. Kurum, çalışmalar dahilinde dar ve orta gelirli aileler için 904 bin konutun inşaatını tamamladı.

60 bin şantiyede inşaatlar durdu!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), önceki gün çimento faaliyetlerine karşı iş bırakma eylemine başladı. 24 Eylül'e kadar devam edecek olan boykotta 60 bin şantiyede inşaat durdu. 

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binşa İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusrettin Kızgın tarafından kuruldu.

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2021'e özel projeler!

Koronavirüs sürecinde yatırımlarına hızla devam eden Yapı & Yapı İnşaat, 2021 yılında da gaza basıyor. İFM'de 740 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan şirket, Ankara'da da AKM Millet Bahçesi'ni tamamlıyor.

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Bağ tarafından kuruldu.

2020'nin ilk 6 ayında 2 bin 957 inşaat şirketi kapandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ekonomik dalgalanmalara sebep olan yeni tip koronavirüs salgını inşaat şirketlerini de etkiledi. 2020’nin ilk 6 ayında Türkiye’de toplam 18 bin 140 şirket kapanırken, bu şirketlerden 2 bin 957’si inşaat şirketi olarak kaydedildi. 

2019’un ilk beş ayında 2 bin 820 inşaat şirket kapandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre 2019’un ilk 5 ayında 2.820 inşaat şirketi kapandı. Uzmanlar, 2018’in aynı dönemine göre kapanan inşaat şirketi sayısında görülen %23’lük artışta en büyük payın, sektördeki maliyet artışlarının konut fiyatlarına yansıtılamaması olduğunu belirt

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Haziran'da bin 157 inşaat şirketi kuruldu!

2018 yılı Haziran ayında kurulan şirket sayısı bir önceki aya göre yüzde 32,67 azaldı. Haziran ayında şirket ve kooperatiflerin 692’si inşaat sektöründen.

Bin Ladin inşaat firması Haberi

Bin Ladin inşaat firması

Suudi Arabistan'ın en büyük inşaat firması Bin Ladin, 69 bin çalışanını işten çıkardığını açıkladı.


Bin Ladin şirketinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklenmesiyle işten çıkarılanların sayısının 69 bine ulaştığı belirtildi. Suudi Arabistan Çalışma ve Sosyal İşler Bakanlığı'nın müdahalesiyle 10 bin işçinin gecikmiş hak edişlerinin ödendiği kaydedilen açıklamada, firma tarafından yapımı devam eden projelerin mayıs ayı sonu itibarıyla sona ermesinin beklendiği ifade edildi.


Bin Ladin şirketinin alacaklarını tahsil etmesinin ardından ödemelerinde gecikme yaşanan diğer işçilerin hak edişlerinin de ödeneceği aktarılan açıklamada, 20 bin işçinin ise geciken ödemeler nedeniyle istifa ettiği bildirildi. Mekke'deki vinç kazası sonrası yaşadığı ekonomik krizden dolayı firma bünyesindeki işten çıkarmaların devam edeceği belirtildi.


Mayıs ayı başlarında Suudi Arabistan Çalışma ve Sosyal...