06 / 07 / 2024

bin tl taksitle konut

bin tl taksitle konut

Lüks konuttaki arz fazlası, konut firmalarını orta gelirliye yöneltti. Sonbaharda satışa çıkan projelerin çoğu bu kesimi hedefliyor. Orta gelirli, aylık en çok 1.780 lira taksit ödeyebiliyor.

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Renault'nun Haziran 2024 kampanyası için son 2 gün! Aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Renault'nun yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Haziran kampanyası için son 2 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

Dar gelirliye aylık 20 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Spilkent Toplu Konut Projesi'yle dar gelirli vatandaşları aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi yapacak.  İşte Spilkent Toplu Konut Projesi ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası faiz oranlarını değiştirdi! 14 bin 191 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi kullandıracak!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında değişikliğe gitti. Oranları indiren Ziraat Bankası 14 bin 191 TL taksitle 2 milyon TL konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi Kampanyası Haziran 2024...

TOKİ'den 9 bin TL taksitle 2+1 konut fırsatı için son gün yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Beypazarı TOKİ 2024 projesinden 9 bin 110 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Nissan Juke'a 100 bin TL'lik Haziran 2024 indirimi geldi! Ayda 27 bin 500 TL taksitle Juke fırsatını duyan bayiye koştu!

Nissan'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Juke'ta 100 bin TL'lik nakit alım indirimi sunulurken söz konusu model için 27 bin 500 TL taksitle kredi imkanı da sağlanıyor.

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası yaptığı açıklamada aylık 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…

Renault'dan Captur için 100 bin TL nakit alım desteği geldi! Aylık 16 bin 888 TL taksitle Captur fırsatı!

Renault, pek çok kişi tarafından merakla beklenen Haziran 2024 kampanyalarını resmi internet sitesinden açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında 16 bin 888 TL taksitle Captur sahibi olmak mümkün.

Renault Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı!

Renault, yeni bir otomobil almak isteyenlerin merakla belediği Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

Yastık altında 2 bin TL'si olana TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 7 bin TL taksitle!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale projesi için başvurular başlıyor. Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği projeden 6.964,03 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 

TOKİ'den Ankara'da 9 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı, başvurular başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 9 bin 110 TL taksitle konut satacak. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesi için başvurular 3 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Ayda 16 bin 667 TL taksitle Captur fırsatı!

Otomotiv devi Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı. Söz konusu kampanyalar kapsamında peşinat ödemesi yapıldığı zaman 16 bin 667 TL taksitle Captur sahibi olunabiliyor. 

bin tl taksitle konut Haberi

bin tl taksitle konut

Konut sektörü, orta gelirli tüketicilere yöneldi. Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da inşa edilen üst gelir grubuna yönelik konutlarda arz fazlasının oluşması, sektörün yönünü orta gelirlilere çevirmesini sağladı. Son dönemde satışa çıkan projelerin büyük çoğunluğu orta gelir vurgusuyla satışa çıktı. Lüks konut üreten Tekfen, Esenyurt’ta orta gelirliye yöneldi. Makyol, ilk konut projesini Beylikdüzü’nde satışa çıkardı. Dekar DK, orta gelirliye yönelik müstakil bahçeli ev konseptini devam ettirdi.   

Sektörün yönünü orta gelirliye çevirmesinde, satış potansiyeli etkili oldu. Rakamlar, İstanbul’da üretilen 120 bin konutun büyük çoğunluğunun üst gelir grubuna hitap ettiğini ortaya koyuyor. Ancak burada talep üretimin yüzde 10’u kadar. İstanbul’da en çok konut ihtiyacı olan kesim ise dar gelirliler. Talebin yüzde 60’ını dar gelirliler oluşturuyor. Dar gelirlinin ciddi bir talebi var ancak üretim...