06 / 05 / 2024

bina tek kat sıva ürünleri

bina tek kat sıva ürünleri

İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor.

1933 yeni bina kanunu! Binaların kat sayısına Belediye karar verecek!

1933 yılında yeni bina kanununa göre her caddedeki binaların kat adedinin belediye tarafından belirleneceği belirtilmiş.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Depreme karşı tek önlem bina güçlendirme!

Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur, Türkiye'nin aktif fay hattı üzerinde olduğunu anımsatan depreme karşı alınacak tek önlemin bina güçlendirmek olduğunu dile getirdi. 

Tapu nasıl bozulur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kayınpederim 25 sene önce arsa almış. Arsaya tek kat bir ev yapılmış, kayınpederim evi kardeşlerinden ücretlerini ödeyerek aldı. Şimdi kardeşlerden biri tapuyu bozdurmak istiyor. Bozabilir mi, itiraz edebilir mi? Sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Feriköy'de 8 kat için imar izni isteniyor!

İstanbul Feriköy'de 27 yıl önce, 5 katlı olarak yapılması gereken bina, 8 kat inşa edildi. Elektrik, su, doğalgaz gibi tüm hizmetleri alan binanın 4 ay önce kolonları çatlayınca apartman sakinleri tahliye edilip bina yıkıldı.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri!

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri esasları Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında düzenleniyor..

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

bina tek kat sıva ürünleri Haberi

bina tek kat sıva ürünleri

İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor. Yapıların yeni yüzü No1 'in tamamen  doğal içeriğe sahip yalıtım sıvaları, binalara pratik çözümler sunuyor. Klasik ve hantal yalıtım uygulamalarını geride bırakan No1 Yalıtım Sıvaları,  tek kat uygulamayla çok amaçlı çözümler sağlıyor.  No1 'in sıva formundaki yalıtım ürünleri, iç cephe ve dış cephe olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Güçlü ısı, ses, su ve yangın yalıtımı sağlayan sıvalar; klasik yalıtım uygulamalarının aksine hafifliğiyle yapıların yükünü azaltıp direncini koruyor. Güçlü yapışma ve mukavemet özelliğine sahip ürünler, kolay ve hızlı kullanımlarıyla işçilik ve zaman tasarrufu da sağlıyor.



Ar-Ge yatırımları ve yenilikçi  vizyonuyla dikkatleri üzerine toplayan No1, özellikle çevreye duyarlı kullanıcıların...