29 / 04 / 2024

bina yalıtımının faydaları

bina yalıtımının faydaları

22 yıldır Kale Grubu içinde faaliyet gösteren Kalekim A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş, bugün gerçekleştirilen Kalekim'in basın toplantısında 'Binalar yalıtımlı olsaydı 9.3 milyar dolar daha az döviz ödenecekti' dedi.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Su yalıtımı depremden koruyor!

Topraklarının yüzde 92'si deprem kuşağında olan Türkiye'de, betonarme binaların ayakta kalabilmesi için su yalıtımı yaptırılması zorunlu hale getirildi. Rutubetten uzak, sağlıklı mekanlar sağlayan su yalıtımının maliyeti ise bina maliyetinin yüzde 5'ini geçmiyor. 

bina yalıtımının faydaları Haberi

bina yalıtımının faydaları

Kale Grubu Şirketleri’nin kurucusu İbrahim Bodur tarafından 1973 yılında kurulan Kalekim bugün bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye “seramik yapıştırıcıları” ve “derz dolgu” pazarında en çok tercih edilen ve müşteri memnuniyetini sağlamış lider bir marka olan Kalekim toplantısnda ısı ve ses yalıtımı ile iligli bilgi verildi.


22 yıldır Kale Grubu içinde faaliyet gösteren Kalekim A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş binalardaki yalıtım konusuna dikkat çekerek, Türkiye'deki binalar yalıtımlı olsaydı 9.3 milyar dolar daha az döviz ödenecekti' dedi.


Türkiye’de birinci Avrupa’da 5’inci sırada



Kalekim, kuruluşundan itibaren her türlü yapı kimyasallarının yanı sıra, boya-sıva ile ısı ve su yalıtımı ürünleri üreterek yapı sektöründe öncülüğünü sürdürüyor. Yüzde 50’nin üzerinde pazar payına sahip olarak yapı kimyasalları sektöründe açık ara önde olan Kalekim, bugün üretim ve satış kapasitesi olarak...