17 / 05 / 2024

Binalarımızı Akdeniz renklerine boyayalım mı

Binalarımızı Akdeniz renklerine boyayalım mı

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Binalarımızı Akdeniz renklerine boyayalım mı?" çağrısının yasal zemini hazırlanıyor. Belediye Meclisi'nde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yazısı kabul edildi

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Murat Kurum: Riskli binaların tespitlerini yaptıralım ve oturmayalım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de yaptığı konuşmada "Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Riskli binalarımızın tespitlerini yaptıralım, riskli binalarda oturmayalım" çağrısında bulundu.

Süleyman Soylu: Van'da yıkılan binalarımız var!

İran'da meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Van'da hissedildi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Başkale bölgesinde 4 köyümüzü etkileyen depremden sonra yıkılan binalarımız oldu." dedi...

Binalar sağlam olursa, deprem yıkım olmaktan çıkar!

İçişleri Bakanı Soylu, "Binalarımız sağlam olursa, kurumlarımız depreme karşı hazırlıklı olursa, müdahale ekiplerimiz hazırlıklı olursa, deprem dediğimiz hadise, bir yıkım olmaktan çıkar, bir doğa olayı olarak kalır" dedi...

Tek bir vatandaşımız riskli binada oturmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, illere, üç ay içinde riskli binaların tespit edilmesine ilişkin genelge gönderdiklerini söyleyerek "Tek bir vatandaşımız riskli binada oturmayacak." dedi. 

Bakanlık sayımızın azalmasıyla kazanılan binaları değerlendirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlık sayımızın 16'ya düşmesiyle birlikte kazanılan binaları değerlendirdik, planlaması yapıldı. Bundan böyle kiracı olan yerlerin tamamından çıkmak suretiyle onları buralara taşıyarak buradan da çok ciddi bir tasarrufta bulunduk." dedi.

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Amacımız yalıtım bilincini artırarak ülkemize katkı sağlamak!

İZODER, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen seminerde İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Amacımız, yurt genelinde yalıtım bilincini artırmak ve ülkemiz için stratejik öneme sahip bir konuda farkındalık yaratmaktır'' dedi. 

Dursun Özbek: Riva ve Florya için zamana ihtiyacımız var!

Dursun Özbek, "Ben sizden projeler için yetki alırken, Riva ve Florya'dan 1,5 milyar lira elde edeceğimizi söyledim. Şu anda bu rakamı da geçeceğiz. Florya'da daha ihaleye dahi çıkmadık. Bu projeler için zamana ihtiyacımız var." dedi.

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Gemlik'te 50 bin vatandaşımızı deprem riskinden kurtaracağız!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'te riskli bölgelerdekilerin nakline ilişkin düzenleme hakkında açıklama yaptı, Yılmaz, "Yaklaşık 50 bin vatandaşımızı deprem riskinden kurtarmış olacağız." dedi.

Aldığımız tedbirlerle ekonomik durgunluğu ortadan kaldırdık!

Başbakan Binali Yıldırım, "İş alemimize, iş yerlerimize, üretime, ticarete, sanayiye ve inşaat sektörüne velhasıl piyasaya 250 milyar liralık kaynak üreterek vergi indirimleri, prim ertelemeleri gibi aldığımız tedbirlerle ekonomik durgunluğu ortadan kaldırdık." dedi

Binalarımızı Akdeniz renklerine boyayalım mı Haberi

Binalarımızı Akdeniz renklerine boyayalım mı

Muratpaşa Belediyesi'nin ağuıstos ayı olağan meclis toplantısı, belediye konferans salonunda yapıldı. Meclis öncesi Ak Partili üyeler kendi sıralarına Filistin ve Türkiye bayraklarının yan yana olduğu standı bıraktı. Oturum boyunca israil'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin siyasi partiler konuşma yapmazken meclisin tamamlanmasıyla başlayan gündem dışı konuşmalar da tansiyon yükseldi. 


İlk olarak Ak Parti Grup Sözcüsü Cemal Öner söz aldı. Ardından söz alma sırası CHP'li üyelere geçti. Önce Mustafa Reşat Oktay, ardından Songül Başkaya konuştu. CHP'li üyeler, İsrail saldırılarını sert dille kınarken Ak Parti iktidarına yönelik eleştiriler de birbiri ardına dillendirildi.. 


Beyaz, kırmızı, mavi, san Toplantıda, Başkan Uysal'ın "Muratpaşa'mızdaki bütün binalarımızın yüzeylerini yüzde 75'i si'ıt beyaz, kalan alanlar üç ana renk, kırmızı, mavi, sarı olmak üzere yeniden boyayalım mı? 

Ne dersiniz? Bir yerinden başlasak iyi...