02 / 05 / 2024

Binance merkez yatırımları

Binance merkez yatırımları

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, genel merkez kurmak için çalışmalara başladı. Binance genel merkez açarak sanal şirket statüsünden kurtulacak. 

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

Rusya-Türkiye arasında sanayi ve inşaat malzemesi yatırımları öne çıkıyor!

Rusya Merkez Federal Bölge Yatırım Konseyi Başkanı Artur Niyazmetov yaptığı açıklamada “Yatırımda öne çıkan sektörler sanayi, inşaat malzemesi ve tarım alanında olarak görülüyor. Bu hedefe sadece yatırımlarla ulaşabiliriz. Amacımız yatırımların önünü açmak” diye konuştu.

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli Kadıköy'e yapıldı. 

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

AB referandumu İngiltere'de inşaat yatırımlarını erteletti!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney “Özellikle referandum getirdiği belirsizlik sebebiyle yatırımları, inşaat ve konut aktivitesini içeren gibi büyük çaplı ekonomik kararların ertelendiğine dair daha fazla işaret görüyoruz.” dedi

Karaman'daki spor yatırımlarında son durum!

Karaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Miidürlüğü'nün spor yatırımları arasında yer alan Merkez 2 Bin 500 kişilik Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda çalışmalar devam ediyor.

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi, Naim Gençoğlu ve İlyas Gençoğlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bahçelievler, Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Shining Star Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shining Star Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, N.A.Qader Qader tarafından 200 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Eyüp, Alibeyköy,Merkez Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Binance merkez yatırımları Haberi

Binance merkez yatırımları

Kripto Para borsaları güven vermek adına sanal olmaktan kurtulmak istiyor. Hürriyet'ye yer alan habere göre; dünyanın en büyükleri arasında bulunan Binance, Genel Merkez kurmak için Birleşik Arap Emirlikleri'ni tercih edebilir. Dubai ya da Abu Dhabi'de kurulacak olan genel merkez ile sanallıktan çıkacak olan Binance piyasanın da güvenini elde edecek. 

Binance eleştirileri bitirmek için genel merkez kurma planlarını hızlandırırken Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki regülatörlerle de görüşmelerine devam ediyor. 

Binance yöneticileri Abu Dhabi Global Market, Dubai International Finance Center ve Dubai Multe Commodities Center özel ekonomik bölgelerindeki yetkililer ile görüşerek olası taşınma için temas kurdular. 

İLKLERDEN BİRİ OLACAK

Genel merkez oluşturacak olan Binance böylece regüle edilmiş bir finansal kuruluş unvanına da sahip olmak için önemli bir adım atacak.

Binance Endonezya’da kripto platformu kuracak!