29 / 07 / 2024

Binax Gayrimenkul KKTC

Binax Gayrimenkul KKTC

İzmir merkezli Binax Gayrimenkul, 9. şubesini Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde (KKTC) törenle hizmete açtı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

KKTC'de dövizle gayrimenkul kiralamalarında kur sabitlemesine gidiliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu yaptığı açıklamada "Gayrimenkul kiralamalarında dövizle ödenecek kira bedellerinde kur sabitlemesine gidilecek. 3 ay süreyle dolar 10 lira, avro 11 lira ve sterlin 12 lira kuru uygulanacaktır." dedi.

Gayrimenkul yatırımcıları Kıbrıs’ı keşfetti!

Turizmde öne çıkan KKTC, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Türkiye, Mısır, İsrail, Lübnan gibi komşularına kıyasla konut fiyatlarının daha düşük olması, adayı cazip hale getiriyor.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni hedefi KKTC!

Eşsiz doğası ve gelişmekte olan ekonomisiyle gelecek vadeden KKTC'de, gayrimenkul pazarı hızla yükseliyor.

Türk yatırımcıların yeni hedefi KKTC gayrimenkul pazarı!

KKTC gayrimenkul piyasası, son dönemde dikkat çeken modern projeleri ve yatırım modelleri ile öne çıkıyor. Kıbrıs, Türkiye’deki yatırımcılar için yeni fırsatlar sağlıyor.

KKTC'de ilçe ilçe gayrimenkul fiyatları!

EVA Gayrimenkul Değerleme, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu Mart 2020" de KKTC‘nin ilçeleri bazında ticari ve konut arsaları fiyat aralıkları ile ilçelere göre konut fiyatları ve kira değerlerini açıkladı...

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

EVA Gayrimenkul KKTC emlak piyasasının fırsatlarını belirledi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu“nda KKTC‘nin ilçeleri bazında ticari ve konut arsaları fiyat aralıkları ile ilçelere göre konut fiyatları ve kira değerlerini inceledi. 

Evonomi'den Türk yatırımcılara KKTC’de konut fırsatı!

Bayyurt Şirketler Topluluğu iştiraklerinden olan Evnomi, KKTC’de Türk gayrimenkul yatırımcıları için özel fırsatlar yaratıyor. Evonomi, Türk yatırımcılar için getirisi yüksek bir yol haritası hazırladı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Renaissance Residence'ın ilk etabı tanıtıldı!

Binax Gayrimenkul Türkiye toplnatısı gerçekleşti. Toplantıda İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. Kıbrıs'ta inşa edilen Renaissance Residence'ın ilk etabı İzmir'de tanıtıldı.

İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne göz dikti!

BM gözetimindeki Kıbrıs müzakereleri İsviçre'de devam ederken İzmirli yatırımcılar, KKTC gayrimenkul sektörüne gözünü dikti. Dünyanın en güvenli ülkeleri sıralamasında ilk beş içinde yer alan KKTC'de yatırım fırsatlarının anlatıldığı İzmir toplantısı iş dünyasından büyük ilgi gördü.

Binax Gayrimenkul KKTC Haberi

Binax Gayrimenkul KKTC

İzmir merkezli Binax Gayrimenkul, 9. şubesini Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde (KKTC) törenle hizmete açtı. Açılışa Türkiye'den aralarında işadamları, yatırımcılar ve sektör temsilcilerin de olduğu 40 kişilik heyet çıkarma yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı da olan Binax Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Binax yalnızca bir gayrimenkul şirketi değil aynı zamanda güvenli yatırımın da adı haline geldi. Bu yüzden emlak sektöründe KKTC'deki ilk Türk markası olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.


YAVRU VATAN YÜKSEK POTANSİYELE SAHİP


Binax KKTC Girne Şubesi'nin yalnızca bir emlak ofisi olarak hizmet vermeyeceğini belirten Güleroğlu, "KKTC ekonomisinin ana gelir kaynağı sanıldığı gibi turizm değil, üniversitelerdir. Ercan Havalimanı'na yakın mesafede 200 bin öğrenci kapasiteli yeni bir üniversitenin kurulması gündemde. Tüm bunlar da konut sektöründeki ihtiyacı işaret ediyor. Biz uzun bir...