09 / 05 / 2024

bingöl depreminde hasar gören binalar

bingöl depreminde hasar gören binalar

Bingöl'de, 5 yıl önce meydana gelen depremde ağır hasar gören, ancak sahipleri tarafından onarılarak yeniden kullanılan evlerin boşaltılmaları için tebligat yapıldı.

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

Bingöl'deki depremzedeler devletten ev istiyor!

Bingöl'de 14 Haziran tarihinde yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören depremzedeler, Devletin desteği ile bir sonraki bayramı evlerinde geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Murat Kurum: Bingöl'de 638 ağır hasarlı bina tespit ettik!

Murat Kurum, Bingöl'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, 100 binanın ağır hasarlı olduğunu belirtti...

Bingöl depreminde 7 okul hasar gördü!

Bingöl'de depremden etkilenen 7 okulda hasar tespit edildi. Abdulkadir Arslanboğa Karlıova ilçesindeki ağır hasarlı okulun en kısa sürede yıkılacağını belirtti...

Bingöl'de 2 bin 230 yapının 1823'ünde hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Bingöl Karlıova'da yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

Bingöl'de hasar tespit çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Bingöl'de yaşanan 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası 180 kişilik 90 ayrı ekiple hasar tespit çalışmalarına fiilen başlanıldığını bildirdi.

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Bingöl'deki konutların yarısının sigortası yok!

Bingöl'ün Kığı ilçesine bağlı 16 köyde 45 yapının hasar gördüğü 5,5 şiddetindeki depremin ardından ildeki riskli yapılar ve zorunlu deprem sigortası gündeme geldi.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

bingöl depreminde hasar gören binalar Haberi

bingöl depreminde hasar gören binalar

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 1 Mayıs 2003 depreminden sonra ağır hasarlı olarak tespit edilen 322 konuttan 245'inin yıkılarak enkazlarının kaldırıldığını belirterek, "Ancak, bazı vatandaşlar can ve mal güvenliğini düşünmeden ağır hasarlı olan evlerini onararak içinde oturduklarından dolayı yıkım işi gecikti. Bu vatandaşlar, depremden dolayı konut almalarına rağmen konutlarına taşınmadıkları gibi yeni konutlarını kiraya vermişler. Yıkılacak olan 77 ağır hasarlı konut için tebligat yaptık"...