09 / 05 / 2024

Bingöl ikinci etap kentsel dönüşüm

Bingöl ikinci etap kentsel dönüşüm

İşadamları, Bingöl Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi için bir araya gelecek. İşadamları, kentsel dönüşüm konusunda alacakları olumlu veya olumsuz kararı belediyeye bildirecek.

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

Munzur Üniversitesi'nin ikinci etap inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması amaçlanıyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Bingöl’de dördüncü etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi.

Bingöl’de birinci etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl’de güvenlik soruşturması gerekçesiyle iptal edilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin birinci etabı, yeniden ihale edildi.

Bingöl Belediyesi'nden kamulaştırma açıklaması!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanan ‘2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kamulaştırma kararı alınan araziler için bakanlıktan ödenek çıkarılmasına müteakip kamulaştırma çalışmalarına başlanacak.

Bingöl'de kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımları başladı!

Bingöl Belediyesince, Kültür Mahallesi'nde başlatılan 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında hak sahiplerine kira yardımı yapılmaya başlandı. 

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri başladı!

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesinde uygulanan '2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'kapsamında tapu devri işlemlerinin başladığını açıklandı.

Bingöl ikinci etap kentsel dönüşüm Haberi

Bingöl ikinci etap kentsel dönüşüm

İşadamları, Bingöl Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi için bir araya gelecek. Hafta sonu toplantı yapmaları beklenen işadamları, kentsel dönüşüm konusunda alacakları olumlu veya olumsuz kararı belediyeye bildirecek. Kültür Mahallesi'ndeki 151 bin dönümlük alan 2011 yılında, belediye meclisi kararıyla 2. etap kentsel dönüşüm projesi kapsamına alındı. İnönü Mahallesi'nde uygulanan kentsel dönüşüm projesinin ardından Kültür Mahal-lesi'nde de çalışmaların başlaması beklenirken, 2014 yılında Belediye Başkanı seçilen Yücel Barakazi, projeyi revize ederek, yeni proje hazırlanmasını istedi. 2 yıldır ile ilgili somut atılmadı. Projenin ne olacağı merak edilirken, belediyenin hem TOKİ hem de Bingöllü iş adamlarıyla görüşmelerine devam ediyor. Önceliği Bingöllü işadamlarına veren belediye, bir sonuç alamazsa, TOKİ ile masaya oturacak. Belediye Başkanı Yücel Barakazi, basın mensuplarıyla düzenlediği toplantıda, Bingöl'deki işadamlarından...