27 / 04 / 2024

bingöl metruk bina yıkımı

bingöl metruk bina yıkımı

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentteki metruk binaları yıkıyor.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Murat Kurum: Bingöl'de 638 ağır hasarlı bina tespit ettik!

Murat Kurum, Bingöl'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, 100 binanın ağır hasarlı olduğunu belirtti...

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Ayvansaray'da 3 katlı metruk bina çöktü!

İstanbul'un Ayvansaray bölgesinde yer alan 3 katlı metruk bina büyük bir gürültü ile çöktü. Binanın ön cephesi ayakta kalırken, diğer bölümlerin yıkımı gerçekleşti.

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'de madde bağımlılarının kullandığı metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan eski bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'de uyuşturucu kullanılan metruk ev yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk ev İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Kahramanmaraş'ta yarım asırlık 5 katlı metruk bina yıkıldı

Kahramanmaraş Elbistan'da madde bağımlılarının mekanı haline gelen 5 katlı 54 yılık metruk bina, belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı...

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Bingöl'de 2 metruk yapı yıkıldı!

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

bingöl metruk bina yıkımı Haberi

bingöl metruk bina yıkımı

Bingöl'de uyuşturucu madde kullanımını önlemek için başlatılan çalışmalar kapsamında tespit edilen 2 mesken yıkıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklama yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Mirzan ve Saray mahallesinde 2 metruk yapı tespit edilip yıkıldı. 

Uyuşturucu bağımlıların meskeni haline gelen metruk yapıların yıkılması için yürütülen çalışmaların devam ettiği açıklamada, “Saray Mahallesi’nde terk edilmiş büfe ile Mirzan Mahallesi eski su deposu mevkiinde metruk yapı tespit edildi. Yıkım için resmi işlemler tamamlandıktan sonra çevrede güvenlik önlemi alınarak yıkım gerçekleştirilmiştir. Metruk yapılar yıkılarak madde kullanımının önlemi alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Madde kullanımına yönelik önleyici çalışmaların devam edeceği belirtilen ifadede, "Metruk yapılar ve kaçak...