27 / 05 / 2024

Bingöl Simani Gençlik Evi açıldı mı

Bingöl Simani Gençlik Evi açıldı mı

Bingöl Belediyesince Simani Mahallesi'nde yaptırılan Gençlik Evi'nin açılışı gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, açılışta konuşma yaptı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Bingöl Simani Gençlik Evi açıldı mı Haberi

Bingöl Simani Gençlik Evi açıldı mı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup uygun ortamlarda spor ve sosyal aktiviteler yapmaları için çalışmalar yürütüyoruz ve bir taraftan da eğitimle onları geleceğe hazırlıyoruz." dedi. 


Yılmaz, Bingöl Belediyesince Simani Mahallesi'nde yaptırılan Gençlik Evi'nin açılışı amacıyla düzenlenen törende, merkezi idare, yerel yönetimler ve belediyeler olarak gençlere dönük her türlü çalışmayı desteklediklerini belirtti.


Gençlerin istihdamı için çok önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım'ın Doğu ve Güneydoğu'da yatırımların artırılması, daha fazla fabrikaların ve üretim tesislerinin yapılması için yeni bir teşvik paketi açıkladığını, bundan sonra da gençlere dönük her türlü çalışmaya destek olmaya devam edeceklerini bildirdi.


Belediyeciliğin sadece alt yapıyı, suyu, temizliği yapmak olmadığını, sosyal belediyecilik dedikleri bir kavramın bulunduğunu anlatan Yılmaz, toplumun sosyal ihtiyaçlarının karşılaması, belediyelerin bu...