18 / 05 / 2024

bingöl sosyal konutları

bingöl sosyal konutları

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçeye yapılması planlanan konutların onaylandığını bildirdi.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

TOKİ Bingöl 100 bin konut 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

bingöl sosyal konutları Haberi

bingöl sosyal konutları

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl yaptığı açıklamada, ilçenin 20 yıllık konut sorununun çözümü için TOKİ nezdinde yaptığı girişimlerin olumlu karşıladığını söyledi. 


Kanitaht mahallesinde 2+1 3+1 olmak üzere toplam 400 adet komutun yapılacağını müjdeleyen Bingöl, Daha önce ön müracaatlarımızı  yapmıştık. Daha sonra TOKİ yetkililerin Karlıova'ya gelerek yaptığı inceleme ve yer tespiti sonrası olumlu karşılandı ve TOKİ konutları projemiz onaylandı. En kısa zamanda yapımına başlayacağımız TOKİ konutları için başvurmak isteyenlerin ikamet şartı olduğunu belirterek, ilçemize hayırlı olmasını dilerim" dedi. 



Bingöl...