02 / 05 / 2024

Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği

Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği tesislerinde düzenlenen "Bingöl 2. Kalkınma Toplantısı" nda yaptığı konuşmada, kentte yatırım için araziye ihtiyaç olduğunu söyledi...

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Burdur Valiliği: Salda Gölü'nde sorumlu firmayla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır!

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi yapan sorumlu firma hakkında izinsiz ve usulsüz çalışma yaptığı gerekçesiyle idari ve adli süreç başlatıldığını açıkladı.

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin konut Bingöl Adaklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Bingöl Adaklı 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan 96 adet konutun kura çekilişi 3 Mayıs tarihinde yapılacak.

Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği Haberi

Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Kalkınmak için yatırım yapmak gerekiyor. Kamunun veya özel sektörün yatırım yapması gerekiyor'' dedi.


Bakan Yılmaz, Bingöl Valiliği Özel İdare Sekreterliği tesislerinde düzenlenen "Bingöl 2. Kalkınma Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, kentte yatırım için araziye ihtiyaç olduğunu söyledi.


Gelen yatırımcıya yer tahsisinde zorluk yaşandığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:


“Kalkınmak için yatırım yapmak gerekiyor. Kamunun veya özel sektörün yatırım yapması gerekiyor. Yatırımı da boşlukta yapamıyorsunuz, yatırım yapmak için bir yer bulmanız gerekiyor. Yatırımcı geliyor, bizden arsa istiyor, çok sıkıntılar yaşıyoruz. Ayrıca bir kamu projesine ödenek ayırıyoruz, programa koyuyoruz ama gerçekleşmesi için yatırım yeri bulunamadığı için zaman alıyor veya bazen projeyi gerçekleştirme imkanı bulamıyoruz.”


Yılmaz, Bingöl gibi orman arazisinin çok geniş olduğu illerde bu sorunun daha fazla yaşandığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:


“Maalesef...