07 / 05 / 2024

Bingöl Yedisu Türkiye Ziraat Bankası binası

Bingöl Yedisu Türkiye Ziraat Bankası binası

Türkiye Ziraat Bankası, 26 yıl önce ilçe olarak Bingöl’e bağlanan Yedisu’da şube açıyor. İnşaat çalışmaları devam eden şubenin, bir ay içeresinde hizmete girmesi bekleniyor.

Türkiye'den 2023 yılında çok konut satın alan 20 ülke açıklandı...

TÜİK, Konut Satış İstatistikleri Aralık 2023 verilerini yayınladığını açıkladı. Geçtiğimiz senenin tamamına dair verilerinde yer aldığı raporda, 2023 yılında Türkiye'de yabancılar tarafından alınan konut sayısı da yer aldığı belirtildi.

Chery Omoda 5 Türkiye'ye elektrik motoruyla geliyor...

Chery Omoda 5 yeni modelini ve özelliklerini açıkladı. Tamamen elektrikli olacak olan yeni modelde, şimdiden fazlası ile dikkatleri üzerine çekiyor. 2023 yılında Türkiye piyasasında yer alan Chery Omoda 5'in yeni modelinde lüks arabalarda olan tüm özellikler bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon uyarısı! Kimseyle paylaşmayın!

Bankalar emeklilere promosyon ödemeleri yapaya devam ediyor. Bankadan bankaya değişen promosyon ödemeleri emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon ile ilgili açıklama geldi.

Yıl sonunda Türkiye’nin enerji faturası 71 milyar doları bulabilir!

Enerji fiyatlarının 2023’ün ilk 6 ayında düşük seyretmesi Türkiye’nin elini rahatlattı. Fakat petrol fiyatlarının artacağına ilişkin beklentiler Türkiye’nin enerji ithalatı faturasını da büyütecek.

İŞKUR Türkiye genelinde çok sayıda personel alacak! Kadrolar birer birer açıklandı!

İŞKUR, yayımladığı ilanlar aracılığıyla Türkiye genelinde personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personeller için KPSS şartının talep edildiği ve edilmediği kadroların olduğu öğrenildi.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Yabancı yatırımcıların 2022 ve 2021 yılındaki Türkiye'de yaptıkları tüm gayrimenkul cinsinden alımları tüm detaylarıyla belli oldu. Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Türkiye için tehlike çanları çalabilir! İşte ürküten senaryo

Gelişmekte olan ülkelerde borç ödeme güçlüğünün domino etkisi yaratması bekleniyor. Bloomberg’in yaptığı hesaplamaya göre 2023 yılında Türkiye’nin de içinde olduğu ülkelerde borçlarla ilgili riskler önemli oranda artabilir.

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin yeni rekoru! 3 çeyrekte 1 milyar 128 milyon 797 bin dolarlık çekici ihracatı

Çekici ihracatı 3 çeyrekte, geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 80 artış ile 1 milyar 128 milyon 797 bin dolara çıktı. Rekor senesi olan 2021 yılında Türkiye'den 1 milyar 28 milyon 981 bin dolar değerinde çekici ihracatı gerçekleştirilmişti. İşte detaylar…

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl kötü haberi verdi! Eğer bundan vazgeçerlerse doğalgaza gelecek zammı düşünemiyorum

Doğalgaza gelen zamların ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bingöl Yedisu Türkiye Ziraat Bankası binası Haberi

Bingöl Yedisu Türkiye Ziraat Bankası binası

20 Mayıs 1990 tarihinde Bingöl’ün 7. ilçesi olarak kayıtlara geçen Yedisu, banka şubesine kavuşmanın sevincini yaşıyor. 2 bin 857 kişinin yaşadığı ilçeye banka şubesi kazandırılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, büyük bir çileden kurtulacaklarını söyledi. İlçede ikamet eden Ahmet Ateş, “İlçemizde banka şubesi olmadığı için Karlıova, Çat, Erzurum ve Bingöl’e gitmek zorunda kalıyorduk. Allah’a şükür artık bu çileden kurtuluyoruz. Ziraat Bankası’nın ilçemizde şube açmasında emeği olan tüm ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.


Geçtiğimiz aylarda yapım çalışmaları başlanan Ziraat Bankası Yedisu şubesinin bir ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması...