06 / 05 / 2024

Bingölde 22 ayda kaç ruhsat verildi

Bingölde 22 ayda kaç ruhsat verildi

Bingöl Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskan sayısında da artış yaşanıyor.

Memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak? Yeni ayda hesaplara ne kadar maaş yatırılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur maaşına yapılacak zammı 22 bin TL olarak açıkladı. Peki, memur maaşı ne zaman zamlanacak? Memur maaşı yeni ayda ne kadar yatacak? İşte detaylar...

Kasko prim üretimi 8 ayda yüzde 174 arttı! 22 milyar 699 milyon TL oldu! 

Türkiye Sigorta Birliği verilerine göre senenin ilk 8 ayında motorlu kara taşıtlarında kasko prim üretimi yüzde 174’lük yükselişle 22 milyar 699 milyon Türk Lirası şeklinde gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, şeker ve çayda dev indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifin 22 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler kaç TL indirime girdi? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi... 

Almanya'da asgari ücrete yüzde 22 zam geldi! Zam sonrası 40 saat çalışan işçi ayda 37 bin 800 lira kazanacak

Türkiye'de asgari ücrete Temmuz'da kaç lira zam geleceği tartışmaları sürerken Avrupa Birliği'nin en güçlü ekonomilerinden birine sahip Almanya'da Temmuz ayında asgari ücrete ne kadar zam geleceği belli oldu. Bir işçi ayda 37 bin 800 lira kazanacak! İşte detaylar..

Mutfak tüpü, 5 ayda yüzde 141 zamlandı! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Aygaz, İpragaz, Milangaz 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

İndirim haberlerinin hemen ardından mutfak tüpüne inanılmaz bir zam geldi! Daha yeni indirim haberi gelen mutfak tüpüne yine zam yapıldı! Bir senede mutfak tüpü yüzde 141 zamlandı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Eminevim öğretmenleri 22 ayda ev sahibi yapacak!

Konut almak isteyen öğretmenlerin beklediği haber Eminevim’den geldi. Hazırladığı konut kampanyasına Öğretmenler Günü’nü erken getiren Eminevim, Kasım ayı içerisinde başvuru yapan öğretmenler için teslimat süresini 22 aya çekti ve iki yıldan daha kısa sürede konut sahibi olma yolunu açtı.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2.etabı bugün ihaleye çıkıyor. 22 ayda tamamlanması planlanan projenin ihale bedeli 47 milyon 756 bin 563 TL olarak belirlendi. 

Ankara'da 11 ayda 137 bin 693 konut satıldı!

Markalı konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleriyle dikkat çeken Ankara’da konut satışları hızla artıyor. İlde, 11 ayda 137 bin 693 konut satıldı.

İpotekli konut satışı ilk 6 ayda yüzde 22 arttı!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) bugün açıklanan verilerini değerlendirdi.İpotekli 6 ayda yüzde 22 arttı ama asıl senetli ödemelere dikkat edilmeli.

Konut seferberliğiyle 5 bin 22 konut satıldı!

Konutta kampanya hamlesi işe yaradı. KONUTDER ve Emlak Konut GYO 2 ayda toplamda 5 bin 22 konutun satışını gerçekleştirdi.

Bingöl Belediyesi 22 ayrı arsayı ihale yoluyla satışa çıkardı!

Belediye satışa çıkardı 22 ayrı arsadan 1 trilyon gelir elde edecek. Arsa sahipleri metrekareye göre belirlenen arsa bedellerini yüksek olduğunu söylüyor.

Bingöl'de 22 ayda 674 yapıya ruhsat verildi!

Bingöl Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskan sayısında da artış yaşanıyor.

Bingölde 22 ayda kaç ruhsat verildi Haberi

Bingölde 22 ayda kaç ruhsat verildi

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Nisan 2014 tarihinden bugüne 674 inşaata ruhsat, 304 yapıya da iskan verdi.

Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan Bingöl Belediyesi, 04 Nisan 2014 tarihinden bugüne 674 inşaata ruhsat, 304 yapıya da iskan verdi.

Kentteki markalı konut yapımının artış göstermesi, alt yapı ve üstyapı çalışmalarının ilerlemesi gibi önemli faktörlerle bölgenin ciddi bir yükselişte olduğunu belirten Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “04 Nisan 2014 tarihinden bugüne kadar inşaat ruhsat sayımız 674, tamamlanıp iskanı verilen yapı sayımız 304 olarak tespit edilmiştir. Verilen inşaat ruhsatı ve iskan raporu verileri, Bingöl’deki gelişimi gözler önüne seriyor. İlimiz gelişip güzelleşmekte ve bölgemizin değeri artmaktadır” dedi.



Hürriyet 


Haber Erzurum Pusula Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Nisan 2014 tarihinden bugüne 674 inşaata ruhsat,...