17 / 06 / 2024

Bingölün yeni çehresi

Bingölün yeni çehresi

Bingöl'e yeni bir çehre kazandırma yolundaki çalışmalarına devam eden Bingöl Belediyesi, 7 ekip ve yaklaşık 170 personelle üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

SON DAKİKA DEPREM: Bingöl 4.2 büyüklüğünde deprem oldu!

Son dakika: Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesinde 4.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem listesi...

SONDAKİKA! Bingöl'de deprem oldu!

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Bingöl'ün Genç ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Bu haber son dakika olarak duyuruldu.

Sterlin dolar karşısında son 37 yılın en düşüğünde

İngiltere’de piyasa aktörleri daha fazla mali destek beklentileri nedeniyle İngiltere Merkez Bankası’nın (BOE) hızla artan enflasyonla mücadele etme hedefine şüpheyle yaklaşırken, tahviller düştü ve sterlin de 37 yılın yeni en düşük seviyesini gördü.

Tedirgin eden beklenti! 41 en yılın en zirvesi gelebilir

Küresel piyasalarda gözler ABD'de bugün açıklanacak haziran ayı enflasyon verilerinde. ABD haziran enflasyonundaki son 41 yılın yeni zirve beklentisi piyasalarda belirsizlikleri yükseltirken, artan dolar talebiyle dolar endeksi 108,1'le son 20 yılın zirvesindeki seyri sürüyor.

Enflasyon 20 yılın zirvesinde! Asgari ücrete zam gelecek mi?

TÜİK, enflasyon rakamlarını dün açıkladı. Açıklanan enflasyon rakamlarının yüzde 20 yıllık rekor olduğu belirtildi. Bu doğrultuda yıllık enflasyon yıllık yüzde 70’e dayanırken, 20 yılın yeni zirvesi görüldüğü ifade edildi.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'de depremzedeler için konteynerler kuruluyor!

14 Haziran'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan ve güvenlik korucusu Cengiz Pullu'nun şehit olduğu, 35 kişinin yaralandığı, 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra yaraların sarılması için çalışmalar devam ediyor. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahmet Ercan: Bingöl'de 7 veya 7,1 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Ercan, "Şu anki durum Karlıova'nın daha büyük bir deprem üretmek için hazırlanmaya başladığını gösteriyor. Gelecekte 7 veya 7,1 depreme hazırlıklı olmalıyız” dedi...

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingölün yeni çehresi Haberi

Bingölün yeni çehresi

Bingöl'e yeni bir çehre kazandırma yolundaki çalışmalarına devam eden Bingöl Belediyesi, 7 ekip ve yaklaşık 170 personelle üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrimizin muhtelif bölgelerinde tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, '7 ekip ve yaklaşık 170 personelle şehrimizin muhtelif bölgelerinde ekiplerimiz tarafından üstyapı çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl asfalt çalışmalarını önemli ölçüde bitirdik. Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yolundaki virajları genişlettik. En dar yeri 8 metre olacak şekilde düzenledik. Doğum Hastanesinin yolu ile Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi TOKİ Konutları Sipahioğlu Caddesi'ndeki yolu kaliteli asfalta kavuşturduk. Kalan birkaç caddeyi de şimdi yapıyoruz.Asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Mahallelerimizdeki...