22 / 05 / 2024

Bingül Çakır

Bingül Çakır

M Ç Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Çakır, Bingül Çakır, Funda Çakır ve Mustafa Çakır tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

İzmir’den ortak akıl çağrısı 'İzmir Zamanı' ile dönüşüm hızlanacak!

İzmir Zamanı ortak akıl çağrısı, daha iyi bir yaşam için sadece binaları, park ve caddeleri değil; ticareti, tarımı, turizmi, kültür ve sanatı, hayatın tüm alanlarını tasarlamaya yönelik, çığır açan fikirleri İzmir’e davet ediyor.

TOKİ'den Bingöl'e 1.172 yeni konut!

Bingöl İli Merkez İlçesi Kültür Mahallesi 1172 Adet Konut ve 196 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Bingöl'deki depremzedeler devletten ev istiyor!

Bingöl'de 14 Haziran tarihinde yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören depremzedeler, Devletin desteği ile bir sonraki bayramı evlerinde geçirmeyi umut ettiklerini söyledi.

Bingül Çakır Haberi

Bingül Çakır

M Ç Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Çakır, Bingül Çakır, Funda Çakır ve Mustafa Çakır tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan M Ç Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve aracılık etmek komisyonculuğunu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


M Ç Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi, Şehitler Caddesi, M.Ç. Zen Apartmanı...