18 / 06 / 2024

Bintaş Nakliyat ve İnşaat nerede

Bintaş Nakliyat ve İnşaat nerede

Bintaş Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Çakmak ve Şeymus Bıçkı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topel Sokak'ta kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van yüzde 0 faiz fırsatıyla! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

İş hayatının, ürün nakliyatı ve yolcu taşımacılığını konforlu hale getiren Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van’ın Kasım ayı fiyatları belli oldu. İşte Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Umerler İnşaat Gıda Nakliyat Ve Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çabuk tarafından kuruldu.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Lütfü Çölyaran tarafından kuruldu.

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutağa İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Buğdat Kut tarafından kuruldu.

Moonlight Nakliyat Ve Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moonlight Nakliyat Ve Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Sbah Oghla Mohamed tarafından kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Öz Er Eli Peyzaj İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Er Eli Peyzaj İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Semih Yasav tarafından kuruldu.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Bintaş Nakliyat ve İnşaat nerede Haberi

Bintaş Nakliyat ve İnşaat nerede

Bintaş Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Çakmak ve Şeymus Bıçkı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta  Kartal, Yalı Mahallesi, Topel Sokak'ta kuruldu. 


Bintaş Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...