30 / 04 / 2024

bir modern elazığ fiyat

bir modern elazığ fiyat

Birtep, Yenilikçi Konut hedefine Elazığ’dan başlıyor. Birtep, Bir Modern isimli 4 blok, 216 konut ve 42 mağazadan oluşan projeyi Elazığ'da hayata geçiriyor...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Türkiye'de bir ilk: Elazığ'da yeni yaşam alanı kuruluyor!

Türkiye’de ilk kez üniversite, özel sektör, sivil toplum ve yerel yönetim bir araya gelerek, 6.8’lik depremin yıktığı Elazığ için ‘Umut-Elazığ’ adlı örnek bir proje hazırladı. Belediyenin tahsis ettiği 600 dönüm arazide eğitim, konut, sağlık, ticaret gibi 750 farklı yapı dizayn edildi.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Kanal İstanbul bir modern şehir projesidir!

Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir su yolu meydana getirecek olan Kanal İstanbul projesi tartışmaların odağında yer alıyor. Peki proje neden yapılmalı? 

BİR MODERN Elazığ satışta! Yeni proje!

Birtep, Yenilikçi Konut hedefine Elazığ’dan başlıyor. Birtep, Bir Modern isimli 4 blok, 216 konut ve 42 mağazadan oluşan projeyi Elazığ'da hayata geçiriyor...

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Elazığ'da olası bir depremde orta hasarlı binalar da yıkılacak!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta yaşanan Elazığ depreminde birçok binaya orta hasarlı raporu verildiğini ve olası bir depremde orta hasarlı tespiti yapılan binaların da yıkılacağını belirterek, "Gözlemsel tespit yerine karot ve röntgenle bilimsel tespitler yapılmalıdır" dedi...

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'daki konutları bir yılda bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da Sürsürü Mahallemizde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki binalarımızın temellerini attık, hızlı bir şekilde kaba inşaatları devam ediyor" dedi.

Elazığ ve Malatya'da kalıcı konutlar bir yılda tamamlanacak!

Görülmemiş en büyük dönüşüm projesini başlattıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Elazığ'da 19 bin 800, Malatya'da da 7 bine yakın bağımsız bölüme ilişkin çalışmaları başlattık. Bir yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

bir modern elazığ fiyat Haberi

bir modern elazığ fiyat

Gayrimenkul sektörünün değişen dinamiklerini doğru analiz ederek, sektörün ihtiyaçlarına güçlü finansal çözümler sunan BİRTEP, içinde bulunduğumuz ve “yeni normal” olarak belirtilen şartların geliştiği bu dönemde, yenilikçi bir konut pazarı oluşturma hedefiyle ilk iş ortaklığı projesine Elazığ’dan başladı. Bu kapsamda BİRTEP, kadim Harput şehrinin kültürel mirasına sahip, Doğu Anadolu’nun incilerinden Elazığ’da, satış ve pazarlamasını üstlendiği 'BİR MODERN' isimli konut projesini inşa ediyor.

Bir Meydan, 4 Blok, 216 Konut, 42 Mağaza

Elazığ Merkez’de Atatürk Bulvarı'nda yükselen ve satışları başlamış olan proje; 60 bin 688 metrekare inşaat alanında konumlanıyor. Projede 4 blok, 216 konut ve 42 mağaza bulunuyor. 

Birlikte Tasarruf, Birlikte Ticaret, İnsan Odaklı Finans ve Doğru Projeler

BİR MODERN ile ilgili açıklamalarda bulunan BİRTEP Genel Müdürü Kürşat Köz, Tasarruf Finansı yönteminin son yıllardaki yükselişiyle paralel...