15 / 05 / 2024

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonda Turizm Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dana Kırchnerova ve Soner Ünveren ortaklığında kuruldu.

Yeni nesil tatil anlayışı bölge halkını kalkındırdı! Bungalov bu senenin trendi!

Türkiye’de bacasız sanayisi her geçen yıl yükseliyor.  Son dönemde popülerliğini koruyan bungalov ve tiny house konaklama modellerinin ise bölgesel turizm ekonominin güçlenmesinde itici güç haline geldi. İşte detaylar..

Kanal İstanbul manzaralı araziye yeni imar planı! O bölgede  AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek!

Arnavutköy’de Kanal İstanbul manzaralı 2.7 milyon metrekarelik dev arazinin imar planları şehirlik ilkelerine ve kamu yararına uygun olmaması sebebiyle iptal edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni planda araziye konut, ticaret ve turizm imarı belirlendi.

Turizm ve otel piyasasının 2021 karnesi!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş, '2021 Yılı ve Sonrası Turizm (Otel) Piyasası Analizi' başlığıyla hazırladığı raporda, Türkiye'nin turizm sektörünü değerlendirdi. 

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kandemir tarafından kuruldu.

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkasya Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Hüseyin Akdaş tarafından kuruldu.

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi kuruldu!

B Bulut Turizm Ve Yat İşletmecilik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bulut ve Uğur Bulut ortaklığında kuruldu.

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Haberi

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat


Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM a) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-GIDA a) Her türlü gıda maddelerini almak,satmak ,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili  gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak, devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. b) İnsanların beslenmesinde...