30 / 04 / 2024

Birce Akalay Bebekte ev mi kiralayacak

Birce Akalay Bebekte ev mi kiralayacak

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birce Ergenekon, Direnç Ergenekon, Kerim Ümit Ergenekon ve Leyla Ergenekon tarafından kuruldu.

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülay Koç tarafından kuruldu.

Birce Akalay ve Can Tunalı evlerini ayırdı!

Oyuncu Birce Akalay, sevgilisi Can Tunalı ile birlikte kiraladıkları villadan taşındı.

Küçülen evlere depolama çözümü!

Giderek küçülen evlerde fazla eşyalar büyük bir sorun haline geliyor. Bu boşluğu görerek kiralık depolama alanı Edepola. com'u kuran Birce Koca, bu yıl 5 milyon TL yatırım yapacaklarını söylüyor.

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek'ten daire aldı!

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Cookshop 8. şubesini Bebek'te açtı!

Cook shop Nişantası'ndan sonra Bebekte'de şube açtı

Kaya Plazzo, Kartalkaya'da Hermes ve Godiva ile açılıyor!

Dağ otelleri artık lüksün peşinde. Odanın ortasında jakuzi var. Kayak yapanları jakuzi keyfi yaparak izliyorsunuz. Ünlü markaların kullanıldığı otel Kaya Plazzo yarın açılıyor. Erganiden DJlik denemesi. Bebekte de Türkçe kulüp açılıyor

Beşiktaş Bebekte icradan satılık 3 konut! 8 milyon 950 bin TLye!

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Beşiktaş Bebek Mahallesinde alanları 130, 140 ve 538 metrekare olan aynı site içindeki 3 konutu satışa çıkardığını açıkladı. Üç konut için toplan 8 milyon 950 bin lira istendi

Begüm Birgören, Bebek'teki evini yeniden tasarladı!

 Begüm Birgören, Bebekte yaşadığı müstakil evi, baştan aşağı yenileyip kendi masal dünyasını yaratmış. Hayallerinin evini yakalamanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, tüm detaylarla kendisinin ilgilendiğini söylüyor

Begüm Birgören'in Bebek'teki evi, masal evi gibi!

Oyuncu Begüm Birgören, Bebekte yaşadığı müstakil evi, baştan aşağı yenileyip kendi masal dünyasını yarattı... Bir harabeden huzur dolu bir yuva çıkaran Birgören, erkek arkadaşı Sarp Levendoğluyla yeni bir hayat kuracağı masal evin kapılarını InStyle Home'

Birce Akalay Bebekte ev mi kiralayacak Haberi

Birce Akalay Bebekte ev mi kiralayacak

Oyuncu Sarp Levendoğlu ile mutlu bir evliliği olan Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti. 


Tek tek kiralık evleri gezen Birce Akalay, karşısında gazetecileri görünce "Artık sizinle sık sık karşılaşırız. Kısmet olursa evimi Bebek'e taşımak istiyorum"...