28 / 08 / 2024

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu

Çocuklara sanal bloklarla bir hayal dünyası yaratan Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson (35), Beyonce ve eşi Jay Z'nin peşinde olduğu 70 milyon dolar değerindeki modern malikâneyi satın aldı.

BİM 5 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim var...

BİM 5 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de bu cuma seçili birçok ürün raflarda yerini alacak. APE RYDER Elektrikli Bisiklet 29.999 TL, Dijitsu 32" HD Android Tv 4.599 TL, Rabge Erkek Vücut Bakım Seti 589 TL.

Tapu sahipleri dikkat! 30 gün içinde mutlaka bildirmeniz gerekiyor!

TBMM'de kabul edilen ve pek çok kişiyi de yakından ilgilendiren yeni düzenleme kapsamında artık tapu sahiplerinin 30 gün içinde turistik kiralama faaliyetleri için gerekli belgeleri ilgili bakanlığa bildirmesi gerekiyor. 

ŞOK 6 Temmuz 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK markette bu cumartesi birçok üründe indirim fırsatı!

ŞOK 6 Temmuz 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK market bu hafta sonu indirimlerini sürdürüyor. ŞOK markette 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü birçok ürün raflarda yerini alacak.

ŞOK 3 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

ŞOK 3 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK marketlerde birçok ürün uygun fiyatı ile raflarda yerini alacak. 

ŞOK 26 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 26 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Yarın ŞOK Market'te birçok indirimli ürün raflardaki yerini alacak. Birbirinden cazip indirimli elektrik süpürgesi, termos, havlu çeşitleri sizleri bekliyor. 

Tarım Kredi Market 23 Haziran kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi Market'te bugün birçok üründe indirim var...

Tarım Kredi Market 23 Haziran kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bugün, birçok indirimli ürün raflardaki yerini aldı. Gıdadan, kişisel bakım ürünlerine kadar birçok indirimli ürün sizleri bekliyor.

ŞOK'ta bugün birçok üründe indirim var! 19 Haziran 2024 Çarşamba ürün kataloğu kataloğu...

ŞOK Market'te bugün teknoloji, ev aletleri, giyim ve birçok üründe indirim fırsatı var. ŞOK Market aktüel ürünler kataloğunda bu çarşamba birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba günü birçok üründe indirim fırsatı...

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. ŞOK markete bu çarşamba günü aktüel indirimli ürünler geliyor. Temizlik ürünlerinden, bahçe lambasına, oyuncaktan, aksesuara kadar birçok ürün raflarda yerini alacak.

A101 4-7 Haziran 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! A101'de birçok üründe indirim sizleri bekliyor... 

A101 4-7 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101'de birbirinden çeşitli birçok ürün raflarda yerini alacak. A101'de televizyondan, elektrikli süpürgeye, döküm tavadan, el blender setine kadar onlarca ürün sizleri bekliyor.

A101 30 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

A101 30 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101'de yarın, kurbanlıktan, TV'ye, Kahve Makinesi'nden, Fırına kadar birçok ürün raflardaki yerini alıyor. 

A101 30 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe TV'den, Bisiklete birçok üründe indirim var!

A101 30 Mayıs 2024 indirimli ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101'de bu perşembe seçili birçok üründe indirim sizleri bekliyor. A101'de TV'den, bisiklete, kahve makinesinden, kameraya kadar birçok ürün raflardaki yerini alacak.

A101'de bugün birçok üründe indirim sizleri bekliyor! A101 Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? 

A101 Mayıs ayı indirimlerini sürdürüyor. A101'de bugun birçok seçili ürünler raflardaki yerini aldı. A101'de Telefondan,espresso makinesine, halı yıkama makinesinden,ütüye kadar birçok seçili ürün sizleri bekliyor.

Bir ilk.. Adrese teslim gümüş satışları başladı! Yatırımcılar gümüşün peşinde! 

AHL Pay markasıyla faaliyet gösteren Ahlatcı Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ, adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışlarına başladığını duyurdu. 

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu Haberi

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu

Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson, Beyonce'nin Markus peşinde olduğu Beverly Hills'teki 70 milyon dolarlık malikâneyi satın aldı. Persson HOLLYWOOD yıldızlarının, müzik ve sahne dünyasının süperstarlarmın yaşadığı ABD'nin California Eyaleti'ndeki Beverly Hills kentinin son sakini bir oyun dünyası yıldızı oldu. Böylece Persson, Beverly Hills'teki en pahalı evin sahibi oldu. 


KLOZETİ 5 Bin 600 Dolar PERSSON'un satın aldığı muhteşem manzaralı ev tepeden tırnağa lüks eşyalarla donatılmış durumda. 2 bin 150 metrekarelik evde 8 yatak odası, her birinde 5 bin 600 dolar değerinde klozet takımı olan 9 banyo, 16 aracın sığabileceği bir garaj, 24 kişilik bir sinema salonu, bilardo masalı oyun salonu, 24 kişilik masasıyla yemek odası, şarap mahzeni ve dev bir havuz...