22 / 05 / 2024

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu

Çocuklara sanal bloklarla bir hayal dünyası yaratan Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson (35), Beyonce ve eşi Jay Z'nin peşinde olduğu 70 milyon dolar değerindeki modern malikâneyi satın aldı.

Bir ilk.. Adrese teslim gümüş satışları başladı! Yatırımcılar gümüşün peşinde! 

AHL Pay markasıyla faaliyet gösteren Ahlatcı Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ, adrese teslim fiziki altın ve gümüş satışlarına başladığını duyurdu. 

BİM 17 Mayıs 2024 indirimli ürünler listesini yayımladı! Bu cuma BİM'de birçok üründe indirim var...

BİM 17 Mayıs Cuma günü aktüel ürünler listesini internet üzerinden paylaştı. BİM'de kozmetikten, mutfak eşyalarına, çadırdan, kamp malzemelerine kadar birçok ürün raflardaki yerini alıyor.

Emlak dolandırıcıları şimdi de yabancı yatırımcıların peşinde! 142  gayrimenkul satışı sonları oldu!

Mülk edinme yoluyla yabancı kişiler Türk Vatandaşlığı alabiliyor. Yabancıya konut satışları devam ederken dolandırıcılar şimdi de yabancıların peşine düştü. Yabancı yatırımcılara sahte evraklarla toplam 142 gayrimenkul satışının yapıldığı ortaya çıktı.

ŞOK 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

ŞOK market 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu cumartesi günü ŞOK markette seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta 16 Jant Çocuk Bisikleti Mavi Pembe 2.499 TL, Zigon Sehpa Mermer Desenli Metal Ayaklı Üçlü 349 TL.

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM 19 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. BİM markette yarın televizyondan, elektrikli bisiklete, mutfak malzemelerinden oyuncaklara kadar onlarca üründe indirim yapılacak.

Maliye bakanlığı, IBAN kiralayanların peşinde! IBAN kiralayana ağır cezalar geliyor...

Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu belirlendi. Buna göre, bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildiği ifade edildi. 

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Beykoz’da pek çok alanın sit derecesi düşürüldü! Kuzey Ormanları'nda rant tehlikesi! 

Beykoz’da ormanlık alanların da yer aldığı pek çok alanın sit derecesi düşürüldü. Uzmanlar bunun bir tehdit olduğunu ve sit derecesi düşürülen bu alanların ranta açıldığını savundu. İşte ayrıntılar...

A101 13 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bugün A101'de birçok üründe indirimler sunuluyor!

A101 13 Nisan 2024 haftanın yıldızları ürünlerini internet üzerinden paylaştı. Bugün A101'de birçok seçili üründe indirim fırsatları yer alıyor. 

BİM 12 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de birçok üründe indirim yapılacak...

BİM 12 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM markette 12 Nisan cuma günü seçili birçok ürün raflarda yerlerini alıyor. 

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

BİM 15 Mart 2024 aktüel Ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor!

BİM 15 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM'de yarın, kişisel ürünlerden, beyaz eşyaya, televizyondan, kahve makinesine kadar birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı. İşte BİM aktüel kataloğu ile indirimli ürünlerin fiyatları.

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yarın seçili birçok ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın ŞOK markette indirimli ürünler yerini aldı. 

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu Haberi

Birçok ünlünün peşinde olduğu malikâneye Markus sahip oldu

Minecraft oyununun yaratıcısı İsveçli Markus Persson, Beyonce'nin Markus peşinde olduğu Beverly Hills'teki 70 milyon dolarlık malikâneyi satın aldı. Persson HOLLYWOOD yıldızlarının, müzik ve sahne dünyasının süperstarlarmın yaşadığı ABD'nin California Eyaleti'ndeki Beverly Hills kentinin son sakini bir oyun dünyası yıldızı oldu. Böylece Persson, Beverly Hills'teki en pahalı evin sahibi oldu. 


KLOZETİ 5 Bin 600 Dolar PERSSON'un satın aldığı muhteşem manzaralı ev tepeden tırnağa lüks eşyalarla donatılmış durumda. 2 bin 150 metrekarelik evde 8 yatak odası, her birinde 5 bin 600 dolar değerinde klozet takımı olan 9 banyo, 16 aracın sığabileceği bir garaj, 24 kişilik bir sinema salonu, bilardo masalı oyun salonu, 24 kişilik masasıyla yemek odası, şarap mahzeni ve dev bir havuz...