05 / 05 / 2024

Birecik osb bölgesi

Birecik osb bölgesi

Birecik Organize Sanayi Bölgesi için arazi incelemesi yapıldı. Bölgeye büyük avantaj sağlayacak ve 110 hektar alana kurulacak olan bölgenin 1 milyon 142 bin TL'ye mal olması bekleniyor.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Antalya'da bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Antalya'da bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi  olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şanlıurfa Birecik OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesine ait altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 26 milyon 144 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi'nin yer seçimi kesinleşti!

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi ile ilgili önemli bir aşama kaydedildi. Hafta başı 'ÇED Olumlu Belgesi’nin onaylanmasının ardından bugün itibariyle yer seçimi kesinleşmiş ve OSB tüzel kişiliği kazanıldı.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Darende Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı bekliyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda bulunan Darende Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılarını bekliyor. İlçeye de 8 kilometre uzaklıkta bulunan OSB toplam 230 bin metrekare sanayi alanına sahip.

Birecik osb bölgesi Haberi

Birecik osb bölgesi

Birecik Kaymakamlığı'ndan alman bilgiye göre; Birecik İlçe Kaymakamı Deniz Zeyrek, Birecik Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) kurulacağı arazide incelemelerde bulundu. 

Birecik Sanayi Bölgesi hakkında Kaymakam Zeyrek'e ayrıntılı bilgi veren Birecik OSB Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz, imar planı bakanlık tarafından onaylanmış olan projenin 110 hektarlık alana kurulacağını, projenin toplam maliyetinin 1 milyon 142 bin 500 TL olduğunu ve bu maliyetin 729 5ın 269 TL sinin, 'Birecik OSB ile Kalkmıyor' adı altında Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hibe edileceğini ifade etti. 

Yılmaz teşvik sisteminde 6. bölgede bulunma sebebiyle bunun yatırımcılara büyük avantaj getirdiği gibi bölge halkına da istihdam sağlayacağını belirti. Yılmaz, projenin yatırımcılardan büyük ilgi gördüğünü ancak en çok istihdam sağlayacak yatırımcılara öncelik vereceklerini söyledi. 

Organize Sanayi Bölgesi yapılacak arazinin önemi hakkında bilgi veren Yılmaz, Birecik'...